himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Him. Platjes 17

HIM.PLATJES > Him. Platjes 16-20


EEN VROLIJK EN GEZELLIG KERSTFEEST
MAAK ER WAT VAN OPDANKS CORONA, DOEN WIJ OOK
Net als vorig jaar is Kerst weer anders als eerst. Het was al anders als vroeger toen wij in d'n Himmel woonden, onze echte boom in de keuken op de kast stond met echte engelenhaar erin met echte kaarsjes en lekker voor iedereen 'n kerstkransje. We hadden 'n stal die bijna uiteen viel waar ik persoonlijk nog 'n neiuwe bowdem onde heb gemaakt toen ik 12 jaar was en voor het eerst op de ambachtschool. Onze vader bakte zelf brood en we kregen "drie-in-de-pan". Heerlijk en we kregen door ons moeder zelfgemaakte Russische pudding. Ja het was anders en ook gezelliger vonden wij maar tijden veranderen... kerstbomen staan er wel met 1000den lichtjes en we eten, zeg maar vr.... nou ja ook weer niet overdrijven Peer. Maar het was anders... maar ook nu wens ik al mijn familieleden, vrienden, bekenden, volgers en al hun aanhang 'n fijne Kerst toe... maar hou je aub aan de regels, misschien is het volgend jaar weer als vanouds.
Bij van Loon achter het huis... maar dan bij
Leo van Loon (24). Hier met zijn kinderen Toon links en de kleine is Nico.

De melkboer met zijn vrouw, Toon en Betje van der Steen (84) op de dag dat hun oudste zoon Harrie trouwde... toen werden bruiloften vaak thuis gevierd, ook hier.
Ze zijn 'n gouden paar, Wim Vaes (69) en zijn vrouw Francien Vaes - Mathey. Goud is altijd geweldig, ik heb het zelf ook mogen beleven... Ook al is het corona, het is heel bijzonder. Proficiat Familie Vaes. Ja nu zijn ze wel 'n stukje ouder als hier op de foto dat wel maar wat maakt het uit... je bent mooi 50 jaar samen. Ik weet dat Wim nog altijd actief was voor het verenigings leven in Asten en daar zijn we erg blij mee... Wim is echt "een Manusje van Alles". We hebben er in de Hemel altijd 'n goeie buurtgenoot aan gehad.

Door de drukte met mijn liedje ben ik helemaal de foto's van onze Sjaak vergeten te plaatsen want onze broer Sjaak Welten (57) zou op 14 november jarig zijn. Al is hij niet meer onder ons hij blijft in onze gedachten. Sorry dat ik even zijn plaatje was vergeten. Maar het feestje boven in de Hemel zal toch wel zijn gevierd. Fiesjat Sjaak van "ons alleml".
Vroeger werden er optochten gehouden in Asten ter herinnering aan de bevrijding. Dit was de wagen van dun Himmel. "Staat heel ons volk paraat"... links Frans van Seccelen (26), dan Johan Hoefnagels (27), Rechts Martien Mennen (62) en midden Leo Franssen (45). Rechtsonder Wim Vaes (69).

Rechts Gerard Janssen (53) hier op de foto tijdens Asten Kermis met zijn oudste zus Leny Janssen (53). Kinderen van Bert en Truus van Hemel 53 waar vroeger Zegers woonden.

Onze buren, de familie Cortenbach. V.l.n.r.: Tonny Cortenbach (59), krullebol Jan Cortenbach (59), Corry Cortenbach - Zwartjes (59) de tweede vrouw van Tinus, midden Theo Cortenbach (59) met onder hem Gerard Cortenbach (59), boven Tinus Cortenbach (59) met naast hem 'n zus van zijn eerste vrouw, Zus Maas (66) en rechts Rini Cortenbach (59). Zus Maas nam na het overlijden van Anna Cortenbach - Maas, de eerste vrouw van Tinus, de opvoeding van de jonge kinderen op zich. Daarna trouwde Tinus met Corry. Zus trouwde later met Jan Werts en bouwde naast Hein van der Wallen 'n nieuw huis in de Hemel. Kinderen kregen Jan en Zus nooit.
Moeder Truus Janssen - Ernst (53) hier met haar vierde "kiendje", Petra Janssen (53) op de arm. Eerst kwam Leny, toen de tweeling Gerda en Rieky en toen deze ukkepuk.

Twee van de vijf zonen van Tinus Cortenbach waar wij vroeger langs woonde. Links
Tonny Cortenbach (59) en rechts Theo Cortenbach (59). Meisjes hadden ze bij Tinus niet... Na deze twee hadden ze ook nog Rini, Gerard en Jan. Op Jan na zijn ze allemaal al overleden, die woont vlak bij mij in de buurt.

Nee nee, Frans Welten (57), mijn broer, is ook de jongste niet meer en eigenlijk ook weer wel. Hij wordt vandaag de 23ste augustus alweer 73 jaar oud. Op zich dus niet meer de jongste, maar hij is bij ons wel de jongste van de jongens... Onzen Hub is 83, onzen Henk is 78 maar is dit jaar ook nog jarig, ik ben 76 en onze Frans nu dus 73. Proficiat Frans, hou je haaks en op naar de 80 net als onzen Henk en ik. Fijne dag toegewenst namens de Weltens.
De vendelzwaaier, de vendelier, is Piet Joosten (18) op juegdige leeftijd. Hij brengt hier de vendelgroet aan Thomas Werts op 7 augustus 1938 in de Hemel want op die dag had Thomas zijn eerste Heilige Mis opgedragen in Asten en dan was er altijd feest. De harmonie en gilde Sint Joris gaven acte de presence. Piet zou later de overbuurman worden.

Vandaag is ze 88 jaar geworden, Ellie Martens - Welten (57). Geboren in 1933 in dew Wolfsberg maar haar jeugd doorgebracht in "dun Himmel"... getrouwd en naar de Sint Jozefparochien in Deurne verhuisd waar ze samen met Wim nog altijd woont. Ze is bij ons de oudste en we hopen dat ze nog lang blijft... ze woont samen met Wim nog altijd "p zun eige"... Fiesjat namens de rest en "d'n anhang".
Dit is Bert Janssen (53) uit d'n Himmel aan het werk bij de melkfabriek/kaasmakerij aan de Heesakkerweg. Inmiddels ook al weer weg.

Vier kinderen van Heugten, kinderen van Sjef en Hanneke, hier op het water van speeltuin Zonneweide in Elsendorp, die Speeltuin was vaak het domein van families uit d'n Himmel. V.l.n.r.: Wim, Jose, Jan en Martien van Heugten (47).

En dan ineens is je jongste zusje Annemieke Welten (57) zomaar 70 jaar geworden... echt mooi. "han heurdege vort egt bij de aaw". De jongste en de oudste zijn allebei nog in leven, twee meiskes, ons Ellie is 87 en ons Annemieke nu 70. Daar tussen zitten wij. Ons Jo, Sjaak en Theo zijn er helaas niet meer... maar Hub, Henk, Frans en ikke nog wel. Proficiat Annemieke, maak er 'n leuke dag van en op naar de 80, ons Ellie achterna.

Ik wilde het plaatje niet kleiner maaken omdat ik het zo gweldig mooi vind. De kinderen van Jan en Miet Franssen - van Bussel vanm huisnummer 45. Vanaf links, van de jongste naar de oudste,
Lenie, Mia, Leo en Harrie Franssen (45). Ze vonden het volgens mij niet leuk dat ze op de foto moesten...

En dan ineens ben je in een jaar tijd zo maar 76 jaar geworden, 50 jaar getrouwd, je hebt 'n fijne vaderdag achter de rug en je website Himmels.nl bestaat 10 jaar... echt geweldig toch... "zo ziej ik ur naw uit, ut g tog wel, h veul stegter kanne zijn"....

Het staat er weer aan te komen want vorig jaar ging het niet door... jammer dat nu alles zo tegelijk komt want ik heb het druk met kijken... Roland Garros tennis en het EK volleybal voor vrouwen en mannen en het EK hockey voor vrouwen en mannen... En dan de voorwedstrijden van het voetbal, de vriendschappelijke wedstrijden en dan vanaf vrijdag het EK voetbal zelf. Voor wie ik ben? Gewoon voor de oranje klompen... ik heb ze al op ons pleintje gezet... maar ik ben ook 'n beetje voor de frietjes.... Lekker toch?

Ze woonde toen nog niet in d'n Himmel de familie Bert Janssen (53). Ze kwamen er pas wonen toen Jan Zegers vertrok naar Hemel 34. Op de foto, v.l.n.r.: Rieky, Leny en Gerda Janssen (53) en boven ouders Bert en Truus Janssen (53).
Drie broers en 'n zusje. V.l.n.r.: Bert, Martien, Jose en Wim van Heugten (47), kinderen van Sjef van Heugten en Hanneke van Heugten - Bakermans. Ze woonden in het middelste huis van de blok van drie.
Vandaag, 31 mei, is onze lieve zusje Jo Manders - Welten (57) jarig... ze woont boven in dun Himmel. Het feest daar zal zeker ook mooi zijn net als vroeger hier op aarde. Ze wordt dan wel niet ouder... jarig blijft ze... anders zou ze nu 85 zijn geworden... helaas het mocht niet zo zijn. Wij wensen haar 'n fijne verjaardag, maak er 'n mooi feest van daarboven, ik drink er hier wel 'n radlertje op, en doe de rest de groeten van ons. "Purfisiejat Jo van ons alleml"....
Je bent samen 50 jaar getrouwd... het is coronatijd.... wat kun/mag je doen??? En toch heb je dankzij je geweldig lieve dochter en de beste vriend die je je voor kan stellen, het mooiste, fijnste gezelligste feest dat je je maar kan voorstellen. Nancy, Michel en Jan hebben alles versierd en onze dochter is weken lang bezig geweest om ons 'n mooie dag tge bezorgen en dat is haar voor 300% gelukt. De rijdende receptie was 'n succes... vele familieleden, vrienden en kennissen kwamen op de fiets, te voet of met de auto door de straat gereden waar wij voor ons huis klaar stonden of zaten om de vele felicitaties in ontvangst te nemen. Voor, achter en in ons huis hadden ze alles versiert. M'n broers en zusjes met aanhang hadden gezorgd voor 'n heerlijk ontbijt, Rob Fritsen verraste ons met opnames met o.a. de drone en Harrie van Horik kwam 'n interview afnemen voor radio Siris. Heel bijzonder was de video die onze dochter Nancy had gemaakt waar alle familieleden, broers, zusjes en aanhang in mee speelden... geweldig gedaan, de video die mijn goeie vriend Jan van Eijk had gemaakt over "vriendschap", het leuke gesprek met onze vrouwelijke burgemeester die haar felicitaties per telefoon overbracht i.v.m. corona. Hoe de buurtgenoten uit onze "huizenblok" hun felicitaties kwamen overbrengen en de "Slaats"-engeltjes uit d'n Himmel de straat in kwamen "gevlogen" met 'n ruime meter drank bij zich. Een van de leukste verrassingen kwam op het laatst toen mijn oud collega bij the Secrets van vroeger, onze toetsenist van toen, Piet Leenen, ons 'n muzikale serenade bracht op accordeon. Echt het was 'n grandioos feest.. Wij willen iedereen bedanken voor de vele bloemen, de cadeautjes, de kaartjes, de mailtjes, de felicitaties op facebook of felicitaties op welke wijze dan ook... Jullie hebben ons 'n prachtige dag bezorgd... heel veel dank hiervoor. Rob Fritsen, onze dank hiervoor, maakte bovenstaande foto toen radio Siris aan was komen rijden voor 'n intervjoe.
Ooit gingen we op schoolreis naar de "zuiderzeewerken". Hier zit ik, Peer Welten (57) op de boot voor 'n rondvaart. Naast mij Nellie van Brussel van Voordeldonk die later zouden verhuizen naar de Noord-Oostpolder. Wanneer dit was? Wij zaten samen in de vijfde klas... 1956 dus.
De schoonouders van m'n broer Frans, Bert en Truus Janssen (53) met op de achtergrond ik denk Leny Janssen (53), de oudste dochter.

Deze foto? Dat is op de kop af 89 jaar geleden, 26 april 1932, ons moeder was de dag ervoor net 24 geworden, onze vader was toen op 18 januari van dat jaar 31 jaar geworden. 26 april 1932, de trouwdag dus van onze ouders Driek Welten en Anneke van Bussel (57). 89 jaar geleden en de foto is gemaakt achter het huis van ons moeder d'r thuis in Heusden op de Meijelseweg. Ik weet nog als de dag van gisteren de feesten die we hadden. 50 jaar getrouwd in 1982 en feest bij Jan van Hoek... 40 jaar getrouwd en ook feest bij Jan van Hoek. Toen ze 25 jaar waren getrouwd woonde we nog in d'n Himmel en hadden het feest thuis in de kamer. Ik was toen 11 jaar en herinner me dat nog goed. Er waren stoelen en lange tafels neergezet in de kamer en de rest was eruit gehaald. We hadden 'n mevrouw die kwam koken, dat gebeurde vroeger vaak dat men 'n kok inhuurde. Tegenwoordig laten ze 'n cateringsbedrijf komen maar dat was er toen niet. Ik zie m'n ooms en tantes nog zitten in twee rijen... met onze vader en moeder achterin... Ze hadden, om de zaak op te vrolijken, 'n conferance laten komen... die deed aan tonpraten, liet de mensen liedjes meezingen en deed spelletjes met de genodigden. Eentje weet ik nog heel goed. Hij had 'n soort tennisballetje en dat deed hij bij de eerste onder de kin en dat moesten ze aan elkaar doorgeven met de kin... ze mochten er niet met de handen aankomen. De eerste drie ging wel maar bij de volgende, tante Drika, 'n had 'n groot "voorkomen", die was nog al groot geschapen aan de voorkant en het balletje viel onder haar kin uit maar bleef liggen op haar.... dinges.... je weet wel. Iedereen lachen en lachen... Bij ons zijn ze, op onze Henk na, allemaal getrouwd... voor de kerk en voor de wet, voor de kerk telde dat bij ons meestal, onze Sjaak met Riek Brouwers op 30 december 1959, ons Ellie met Wim Martens op 4 januari 1961, ons Jo met Frans Manders op 18 januari 1962, onze Theo met Lies Kneepkens op 21 mei 1966, onze Hub met Liliane Koolen op 26 juni 1970 , dan ik Peter met Annie Stienen op 28 mei 1971, onze Frans met Gerda Janssen op 24 september 1976 en ons Annemieke met Ton Krikke op 19 augustus 1977.
Vandaag is het feest boven in de Hemel, vandaag 4 april 2021 is het 113 jaar geleden dat ons moederke is geboren. In Meijel geboren als Anneke van Bussel maar kreeg 'n nieuwe naam toen ze trouwde met onze vader, Anna Welten - van Bussel (57). "fiesjat moederke, ook al wordt je niet meer ouder en veul plezier dr bove m de rest van de fummilie, die beij w zitte, wij vatte dur hieroonder k innen p"... groetjes aan de rest daar.
Nog 'n gezellig oudje... onze buurjongetje uit d'n Himmel. De drie oudste van Tinus Cortenbach v.l.n.r.: Theo, Rini en Tonny Cortenbach (59). Later kwamen daar Gerard en Jan nog bij.

Ikke, Peer Welten (57), was net bij the Secrets in 1967 toen ik deze nieuwe basgitaar kocht bij de Muziekfontein in Asten... 'n Egmond. Potdorrie zeg, "54 joar gelje".. trots, ik zat in 'n echt orkest.
Vandaag is het 5 april, tweede Paasdag, maar het is ook de verjaardag van onze broer Theo Welten (57). Helaas niet meer onder ons, anders was hij 81 jaar oud geworden. Het mocht niet zo zijn, hij werd nog geen 30 jaar oud. Ik heb zijn foto tussen muzieknoten gezet want hij hield van muziek en dan vooral van koorzang. Hij was lid van het Astens mannenkoor, net als onze Henk en onze Sjaak. Neem maar van mij aan dat het boven in d'n Himmel feest is vandaag. "Veul pluzzier drbove".

Vandaag is het Pasen... anders dan anders, maar vorig jaar was Pasen nog veel anders voor ons. Onze Hub lag te worstelen tegen corona en ook zijn vrouw Liliane lag in het ziekenhuis met corona, samen op n kamer lagen ze Pasen te vieren. Gelukkig zijn ze allebei weer helemaal opgeknapt. Ook zijn er meer in onze familiie die met het coronavirus te maken hebben gehad en iedereen is er gelukkig goed doorgekomen. Dit jaar is Pasen dus ook anders maar niet zo "heftig" als vorig jaar voor ons tenminste. Ik hoop voor alle volgers van Himmels.nl en volgers op you-tube, voor aller lezers en luisteraars dat ze allemaal 'n gezond Paasfeest zullen kunnen vieren. Ik zal vandaag 'n kaarsje laten branden voor iedereen die me lief is dat ze gezond mogen blijven... Wil je mijn video-wens zien, klik dan op het plaatje hierboven. Prettige en fijne dagen toegewenst en beste vrienden.... "hawt w hks"...
Ik ben Peer, Peer Welten (57), en ik wil jullie er aan herinneren: "denkte gellie an de klokke, uurwerrike, lggies en wekkurs"?0

De twee zusjes Bukkems. Links Nelly Bukkems (30), en rechts Mien Bukkems (30). Hoeveel jaar geleden? Kunnen er best wel 68 zijn.
Twee Himmelse tieners van toen, links Nel Bosch (41), van Jan en Stien Boch en rechts Jo Kerstens (55) van Jan en Ciska Kerstens. Toen gingen ze samen nog naar school... Nel is later in Liessel gaan wonen en Jo in Someren. Met Jo heb ik af en toe nog wel contact waar ik blij mee ben en Nel heb ik vorig jaar nog gezien in Liessel.
Ik was dolgelukkig toen Adri Mennen mij deze prachtige foto stuurde en ik denk dat de rest van onze familie het ook wel geweldig zullen vinden... onze vader, Driek Welten (57) tijdens het kaart in het dienstencentrum, wat nu de Beiaard is. Ik weet niet precies hoe oud hij hier was maar ik denk zo ongeveer 'n jaar of 78. Later toen hij helemaal tegen de 80 liep ging hij niet meer kaarten in het centrum daar. Normaal zet ik van iemand die uit d'n Himmel komt en alleen op de foto staat in de map Individueel. Maar hier maak ik weer 'n uitzondering want deze hoort zeker bij "Himmelse Platjes".
Hoe raar kan ooit iets lopen... op de foto links Toontje Maas (31) en rechts Jantje Werts (66). Beiden werkte bij Schriks drukkerij in hun jeugdjaren. Toon bleef daar heel lang en Jan werd bouwvakker. Hier wisen ze nog niet dat ze later familie zouden worden. Toon trouwde met de zus van Jan, Tina Werts en Jan trouwde met de zus van Toon, Zus Werts en beiden woonden in d'n Himmel, Toon op 31 en Jan op 66.
De drie zusjes Janssen, links Rieky Janssen (53) en rechts Gerda Janssen (53), kan ook andersom zijn want het is 'n tweeling en in het midden hun oudere zusje Leny Janssen (53). Rieky heet nu Ricky C ranenbroek - Janssen, Leny nu Leny van Bussel - Janssen en Gerda is getrouwd met mijn broer Frans dus heet nu Gerda Welten - Janssen. Alledrie inmiddels 65+, hier nog "kiendjus".

Ik had dit gisteren al geplaatst maar door 'n foutje van mij niet zichtbaar aangegeven dus doe ik dat bij deze vandaag nog, sorry hiervoor nog. Gerda Welten - Janssen (53) is de vrouw van mijn jongste broer Frans en ze is de laatste bij ons in de familie die de aow-leeftijd bereikt... tenminste voor ons want wij vinden als je 65 bent dat je 'n leeftijd hebt bereikt om veel te rusten... je werkjaren voorbij zijn en dat was bij Gerda ook zo want ze hoeft niet meer te werken en nu zijn alle Welten met aangetrouwden "werrik vreij"... Gerda op naar de 70...

Deze prachtige foto kreeg ik van Jo Kerstens (55), op de foto met haar broer Jan Kerstens (55). Jarenlang onze buren in d'n Himmel. Jo woonde later in Someren, Jan(tje) in Nederweert.

Bert Janssen (53) met zijn tweeling Gerda en Rieky Janssen (53) in de bocht bij vader Graard Janssen.
Vandaag is het 18 januari 2021, vandaag is het 120 jaar geleden dat onze vader
Driek Welten (57) werd geboren. Nee hij wordt geen 120 jaar oud want hij is overleden in 1983, bijna 82 jaar oud. Ik denk dat ze in d'n Himmel wel 'n feestje bouwen... "m ons Moeder, onze Sjaak en Riek, ons Jo en Frans, m onze Theo en Lies en Herman dur bij, m Ton en m kleine Dirkje" Ik drink er hier ook wel 'n radlertje op. Proficiat vader met je verjaardag, ook al wordt je niet ouder.
De mannelijke Weltens die er nog zijn, helaas onze Theo en onze Sjaak niet meer. Zoals je ziet moeten dat mannen met baarden zijn. Vanaf links: Peer, Henk, Frans en Hub Welten (57). Leeftijden op dit moment? Hub is 83, Henk is 78, Peer (ikke) 75 en onze Frans 72. "De aaw garde".

Broer en zus van Heugten, Jan en Jose van Heugten (47), kinderen van Hanneke en Sjef van Heugten. Jose was de jongste dochter, Jan de oudste zxoon.

Vandaag is het drie koningen en als je het plaatje ziet dan ben je geneigd om te denken: "ut z zomr kanne". Maar dan moet ik me toch even in die gedachte mengen, want dit zou toen nooit zo gebeurd kunnen zijn... nee echt niet. Ik, Peer Welten (57) zou zomaar voor een van de drie koningen door kunnen gaan maar dit bestaat niet... "vruugur han ze gin brille".... en.... "ik gf nie hendig wa weg"... hahahahha

Vundaag is de 2de januari 2021 en op de twee jan. is onze broer Hub Welten (57) altijd jarig, zo ook dit jaar. Maar hij heeft wel corona moeten overleven en dat deed hij op 'n geweldige manier. Hij is weer helemaal "dun aawe" en als ik schrijf dun aawe dan bedoel ik ook de oude, letterlijk en figuurlijk, hahahaha, want hij wordt nu 83 jaar. Mooie leeftijd maar er kan nog veel meer bij... en dat wensen we hem ook toe. Fiesjat Hubke, veul gezondheid en hawt w hks, fijnen dag.

Laten we hopen dat we in 2021 het corona onder de knie krijgen... veel geluk, gezondheid en wijsheid toegewenst.IEDUREEN UN GOEI UITEINDE EN 'N GEZOOND 2021
van welleke kant ik ut k bekiek,
ik wens iedereen un gelukkig mer vural un gezoond 2021.


We weten allemaal dat 2020 'n heel vervelend jaar is geweest, 'n jaar waar wij nooit aan zouden hebben gedacht dat het zo'n vervelend zou worden. Gelukkig zijn er ook fijne dingen geweest, om er eentje te noemen... waar veel oudere mensen helaas zijn overleden door corona is onze Hub er bovenop gekomen en ook zijn vrouw Liliane die ook geinfecteerd was heeft het gelukkig overleefd. Het gaat goed met beiden en daar zijn we erg blij mee.... (misschien hebben de kaarsjes bij Maria in Ommel hier aan bijgedragen). Ook de zoon van ons Annemieke, Michel en zijn vrouw die beiden corona hadden hebben er geen last van ondervonden en zijn weer "clien". Ik wens iedereen, vooral de volgers van mijn website en alle mensen die mijn liedjes beluisteren op you-tube, 'n fijn uiteinde toe en voor 2021 iedereen 'n gezond en gelukkig nieuwjaar en hopelijk hebben we het corona snel waar we het hebben willen: verwijderd en.....? verdwenen. Hou je aan de regels, hou je haaks en blijf gezond. Tot volgend jaar.
Natuurlijk heb ik ook weer mijn wens voor de Feestdagen... al zijn die dagen dit keer wel 'n heel stuk anders al dat we gewend zijn. Maar we zijn toch slimme mensen, op die paar dommerikken dan die we nog hebben, maar de slimmerikken houden zich aan de regels en zorgen ervoor dat we corona onder de knie krijgen. Klik op het plaatje en als je vandaag langer op blijft zit je al op Eerste Kerstdag. Dan zie je dadelijk de wens van Peer Welten (57), "vruugur uit dun Himmel".
De 20ste december was ze nog 69 maar sinds maandag 21 december is ze ook de dame, Annie Welten - Stienen, de dame met 'n 7 ervoor... nu nog met 'n nulletje erachter, ik 'n 7 met 'n 5, maar ook bij Annie gaat dat omhoog... ze is nog goed gezond... doet alles in huis en vindt het lekker wat ik kook, want dat doe ik nog wel. Fiesjat Annie en op naar de 80.
Ik schaam me wel 'n beetje omdat ik met het geregel voor ons optreden bij ons Elly en Wim hun 60 jarig huwelijksfeest, de verjaardag van Riek van onze Sjaak helemaal over het hoofd heb gezien. Maar ik doe dat hierbij alsnog. Riek Welten - Brouwers was jarig op 5 december. Ze is ons helaas ontvallen op 14 mei 1998. Nu alweer 22 jaar geleden. Wij van Welten wensen haar toch nog proficiat ook al is ze niet meer onder ons... boven in de Hemel zullen ze het niet vergeten zijn en zeker 'n feestje hebben georganiseerd.. Hiep hiep hoera.
VAN TOEN NOA NAW.
Ik schrijf dit hier vandaag, 8 december 2020, de dag dat het 60 jaar geleden is dat mijn zusje Elly Welten (57), de oudste bij ons thuis en 87 jaar jong, voor de wet is getrouwd met Wim Martens uit de Sint Jozefparochie, dat deel van Deurne waar ze gingen wonen na hun trouwen en er nu nog altijd wonen, echte Heikneuters dus. Ik zag de nieuwe foto van ons Elly en Wim, gemaakt door Anita, op facebook voorbij komen en ik heb deze twee foto's wat bewerkt zodat ze er uit zien als 65 jaar geleden. Ik denk dat er zo ongeveer 65 jaar verschil in zit tussen die twee fotomomenten. Ons Elly is in 1933 geboren nu dus 87, Wim is 89 en wordt in 2021 mooi even 90 jaar... dat hopen we van harte... Prachtig om te zien hoe "dun tijd m mense umg"...ELLY WELTEN EN WIM MARTENS
60 JAAR GETROUWD.
Normaal zouden we weer aan het feesten zijn want onze zus, Elly Welten (57) en Wim Martens zijn 60 jaar getrouwd. Tien jaar geleden met de gouden bruiloft hebben we 'n prachtig feest gehad... maar ja, we zitten nu met corona en dan wordt het wel even anders. Ik heb hier was foto's geplaatst van die twee... "uit de vreijurstijd en van turnoa". Het zijn geweldig mooie foto's die ons weer terug brengen naar toen... naar 60 jaar en meer geleden, en dat is toch 'n hele tijd... "Schn um nog us trug te ziej"... Proficiat Wim en Elly.. maak er 'n leuke dag van en jullie horen nog van ons... "60 joar is toch nie niks en is wel hil spsjaal".. Ik hou jullie op de hoogte.
Himmelnaar Leo van Loon (88-24), hier achter het huis op nummer 24. Met zijn twee kinderen, links Toon van Loon (24) en op zijn arm de pasgeboren Nico van Loon (24). Foto is van 1967.

Het waren onze buren in d'n Himmel, Corry Cortenbach - Zwartjes (59) met haar oudste (stief)zoon Tonny Cortenbach (59). Helaas zijn ze beiden overleden. Wij woonden naast Cortenbach op 57Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu