himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Trallerhand 7

AANDER > Trallerhand
In het midden Himmelnaar Leo van Loon (88-24). Leo is overal ter wereld geweest om de klokken van Eijsbouts op hun plaats te hangen, hier op de foto met een van de bestelde klokken en met de besteller waarvan ik de naam niet weet... foto gemaakt in Amerika.

De kleine Hanneke van den Burg (54) op de foto met links, haar moeder Anneke van den Burg - van Dijk (54) en rechts haar peettante Henrika van Dijk - Hurkmans.

Het is alweer elf jaar geleden dat deze foto werd gemaakt. Annie en ik, Peer Welten (57) stopte als beheerders van de kluis in Ommel, raar? nee hoor, we hebben daar 13 geweldige jaren beleefd maar pensioen is pensioen.
Het is alweer 'n hele tijd geleden dat Bert en Marie Hoefnagels (27), te gast waren Henny Huijsman in de surpriseshow. Daar kwamen alle kinderen Hoefnagels bij elkaar... 'n grote verrassing.

Zo af en toe kom ik toch ineens iets tegen waarvan ik denk: "waw". Deze foto heb ik n.l. bij Astense Families staan. Nu kreeg ik telefoon van Gerard Bukkems, m'n oud-klasgenootje op Voordeldonk, je weet wel van de garage in d'n Himmel, en die zei dat ik de namen verkeerd had staan en Gerard wist me de juiste namen in de juiste volgorde te geven. Hij wist dat zo goed omdat het zijn opa en oma zijn die op de foto staan en zijn moeder, Anna Berkvens en natuurlijk ook zijn ooms en tantes. Ik geef de namen v.l.n.r.: Harrie , Mien, vader Hanneske Berkvens, de moeder van Gerard, Anna Bukkems - Berkvens (30), Hanna, moeder Nella Berkvens - Verberne, Drika en Mien.
De familie Verhaeg ging verhuizen van de Hemel naar de Bloemenwijk. Hier 'n jong Reneetje Verhaeg (22) in de volliere van de nieuwe buurman van der Heijden, die hem wegwijs maakt.

Hier nog 'n jeugdige Jose van Heugten (47), nu al jaren Jose de Corte - van Heugten. Jose, met bril samen met haar vriendin Mieke op Asten kermis.

Niet al te duidelijk dit plaatje maar ik herkende meteen onze buurjongen Jan Cortenbach (59) en het zou zo maar kunnen dat ik daar ook nog ergens op sta. Hoe dat komt? Wij gingen vaak gezamelijk naar de ambachtschool en vanaf de oude bieb, tegenover Anneke de Bruijn kwamen we bij elkaar, hoek Wilhelminastraat en Mgr. den Dubbeldebstraat, op het Koningsplein. Het was toen zo'n beetje onze hangplek. Veel jongens kwamen daar bijeen. Jan is die jongen op de fiets vooraan, de andere ken ik niet.

Twee zusjes van de echtgenoot van mijn zus Ellie, van Wim Martens uit Sint Jozefparochie in Deurne. Links Fien en rechts Gerrie Martens. Gerrie trouwde met Martien Mennen uit d'n Himmel en werd Gerrie Mennen - Martens (60). Ze woonde 'n tijd in de tot woning omgebouwde stal waar ook Jos Mennen ooit woonde op Hemel 60. Later verhuisde ze naar 'n woning in de Jasmijnstraat. Die woning stond op 'n plek waar wij vroeger langs liepen in d'n hof van Willem Vaes, "ut peijke noa ut Liender" en waarachter vroeger "knollenvelden" waren. Bekend terrein voor Martien, wie zou ooit gedacht hebben dat Martien en Gerrie in 't Liender van toen zouden komen wonen. Gerrie Mennen - Martens kwam uit 'n groot gezin... kreeg samen met Martien twee kinderen, twee jongens. Helaas is Gerrie veel te vroeg overleden.

Op 4 augustus hebben wij twee jarige in de familie want naast ons Ellie, die 87 jaar word is ook de vrouw van onzen Hub jarig, Liliane Welten - Koolen. Proficiat Liliane en de Weltens wensen je 'n fijne dag toe en op weg naar de tachtig.

Onder links is
Corry Cortenbach - Zwartjes (57), de vrouw van onze buurman in d'n Himmel, Tinus Cortenbach. Daar hadden ze vijf kinderen en allemaal jongens. Maar zoals altijd komen "de meiden" vanzelf. Dit zijn de aangetrouwden... onder rechts de vrouw van Jan, Gerrie Cortenbach - Bloemers. Boven v.l.n.r.: de vrouw van Rini, Lenie Cortenbach - Hout, de vrouw van Gerard, Annie Cortenbach - van Bree, dan de vrouw van Theo, Marianne Cortenbach - Lutters en rechts de vrouw van Tonny, Mien Cortenbach - Sterken. Mooie foto om nog 'ns terug te zien van toen.
Op de foto Riek van Seccelen (48) en haar verloofde, later trouwde ze met elkaar, Frans van den Berkmortel uit Liessel. Op de achtergrond het huis van Zegers, rechts het huis van Toon van Seccelen.

De musea zijn ook weer open en ik ben 'ns gaan kijken naar de schilderijen die er hangen en daar kwam ik me toch de Mona-Lisa tegen. Ik was direct onder de indruk van haar. Maar goed het kost dan ook 'n paar centen... ik las dat het 790 miljoen kost... Ik denk bij mn'n eigen dat is toch te gek want die schilderij die er naast hangt vind ik persoonlijk net zo mooi... Ze zeggen dat de eigenaar die voor 'n tientje al weg wil doen... "hil raar alleml"....

En dan ben je 62 jaar en ben je opa geworden... een van de leukste en fijnste dingen die je in je leven kan meemaken... toen klein... in juli wordt Benjamin alweer 13.
We waren met drie "stellekus" op vakantie in Valkenburg. Eigenlijk zouden we naar Luxemburg gaan maar de auto begaf het onderweg. Bovenaan de eigenaren van het pension waar we sliepen, het was maar 'n pension voor drie stelletjes.. V.l.n.r. verder: Ikke, Peer Welten (57), Ria Bankers, Henk Caris (50), Annie Stienen en onder Tiny Bankers en Piet Maas. De foto is nog uit onze "vrijerstijd", we waren nog niemand getrouwd... Later trouwde ik met Annie Stienen, Henk Caris met Ria Bankers en Tiny Bankers met Somerenaar Piet Maas. Degene die de foto heeft geknipt is niet iemand die 'n toestel goed stil kon houden want anders was de foto wel beter geweest, maar goed. "We han toch un foto van doar".

Ons moeder,
Anna Welten - van Bussel (57) hier in het park in Asten, nog van 50 jaar terug, met haar kleindochter Anita Martens, dochter van ons Ellie en Wim.

Ja jullie hebben het goed gezien... ikke,
Peer Welten (57), samen op de foto met m'n goeie vriend Jan van Eijk. Ik zet deze foto hier neer omdat ik wil zeggen dat vandaag, 10 april 2020 Jan jarig is. Hij wordt vandaag 67 jaartjes oud, "mer das kande nie an um ziej"... Normaal komen wij wel 'n keer of 4 of 5 in de week bij elkaar maar door het virus hebben we dat gereduceerd naar 1 keertje. Fiesjat Jan en hou je haaks.

Militairen haalden soms de gekste streken uit, hier laat Wim van Bommel (49) z'n kopje kaal scheren voor 'n krat bier. Och, "gemoest al w". Het is later wel weer goed gekomen.
Een van de weinige uitstapjes die wij vroeger hadden waren de gezellige schoolreisjes die elke school in Asten wel organiseerde... Je moest dan wel in een van de hogere klassen zitten om mee te mogen. Ik weet dat we 'n keer naar de Zuiderzeewerken zijn geweest en 'n keertje naar de Heilige Landstichting, en van dat reisje is deze foto nog. Ik zat toen in de zesde klas dus zal dat in 1956 of 1957 zijn geweest. Op de foto in het midden Gerard van Loon (88) met links Jan Vervoordeldonk en rechts Wim Aarts. Die leraar weet ik toch niet meer... (ik schaam me hiervoor).

Toen Annie en ik trouwde hadden we feest bij Jan van Hoek. We hadden 'n beroepsorkest: Trio Chrit van Horck uit Tegelen. M'n broer Huub Welten (57) en zijn vrouw Liliane hadden 'n levensloop gemaakt en droegen die voor... 1971.

Dit was toch echt het beeld van de jaren 60 en 70. De deken, hier rechts van Pelt, rookte 'n lekker sigaartje en oud Himmelnaar Thieuke van Helmond (8) stak er ook eentje aan. Het kistje sigaren stond op tafel in het nieuw geopende cafe Sint Joris in de Kerkstraat waar Thieuke vanuit d'n Himmel naar toe was verhuisd. De familie van Helmond nam het cafe over van van der Heijden en zou 'n begrip worden voor Asten en omstreken.. Sint Joris zei men niet, altijd "bij Nelleke".

In de bloemen gezet, Wim Vaes (69) en zijn vrouw Francien. Beiden 25 jaar lid van NWC en Wim doet nog erg veel voor "zijn" clubje.

Ik zag nog 'n oud plaatje van heel wat jaartjes geleden van Wim van Bommel (49), hier links op de foto samen met 'n vriend Jan van de Wittenboer. Wim kwam samen met z'n ouders, z'n broer en zusjes in d'n Himmel wonen in een van de drie huizen die samen 'n blok vormde en nieuw waren gebouwd. Later verhuisde ze naar Helmond, en nog later ging Wim voor zijn werk verhuizen. Kortgeleden heeft hij mij nog gebeld... Jaja, we zouden nog wel uren en uren kunnen buurten.. over vroeger en van-alles-en-nog-wat.

Rechts is Himmelnaar Frans van Gaal (71a). Drie foto's van mensen die hun handen uir de mouwen staken voor de Sint Jozefkerk in de bloemenwijn, nu helaas allang weer gesloten. Frans was de man achter de ophaaldienst van oud papier om zodoende geld in te zamelen voor de kerk. Links is Noud Sanders, de leraar die dirigent was van het koor dat zong in de kerk en in het midden dhr. van Rijt die koster was.

Een speciaal duo, links 'n goeie kastelein Jan van Hoek de cafehouder en rechts 'n goeie klant Paul Hoefnagels (27). De naam cafe van Hoek is nof steeds zo gebleven, 'n begrip voor Asten. Paul is helaas overleden..
Foto gemaakt op tweede Kerstdag bij Dinnertijd in Asten. Ik hou eigenlijk niet zo van "uit"-eten, ik eet het liefste thuis. Maar 'n paar keer per jaar ga ik wel mee en daar is tweede kerstdag er eentje van. Ik hoorde ooit 'ns iemand zeggen dat het 'n "vreetschuur" was.... hahahhahaha, maar ik ga er graag naar toe want daar kun je opscheppen wat je wil... keuze uit drie soorten "echte" soep en dan de rest... te veel om op te noemen en je kan zoveel drinken als je wil en wat je wil. Elke keer ligt mijn bord "vol" in tegenstelling tot sommige restaurants waar je op je bord moet zoeken waar ze je eten hebben verstopt. Jaja, ik kwam "vol en voldaan" weer thuis. Dat was trouwens bij ons allemaal... Of ze ook wild hadden? Zeker, zelfs kamelenvlees... hahahahha vers van de bulten, hahahha. Nee ik heb niet wild gegeten... ik doe altijd rustig aan... hahahhaa...

In het midden is Hanneke van den Burg (54) toen ze nog op de kleuterschool zat. Samen met twee vriendinnetjes uit haar klas, gemaakt met carnaval.

Ze genoten van de vakantie in Duitsland, m'n broer Sjaak Welten (57) en z'n verloofde Riek Brouwers. Ze zijn getrouwd in 1959, op de 30ste december. Helaas zijn beiden al van ons weggegaan. Riek is overleden in 1998 en was pas 53 jaar oud, onze Sjaak in 2011 op 76-jarige leeftijd. Dit soort foto's werden er vroeger veel gemaakt.

Ze waren drie vriendinnen van de vrouwenbond uit, hier op reis naar Volendam en Marken. Links moederke Werts, rechts moederke van Loon (88) en in het midden, moederke Welten (57), ons moeder. Ik heb die foto ooit geplaatst maar zonder moederke Werts erop.

De oma is Marie van de Ven (55) jarenlang onze buurvrouw geweest in d'n Himmel. "Veul snuupkus van gekrigge". Hier op de foto met haar kleindochtertje Elsje Verheijen.
"Naw us gin aaw platje". Ik, Peer Welten (57) tijdens de boekpresentatie op de foto met links de dochter van Addy Kleijngeld, Henny de Leeuwe - Kleijngeld en rechts Anja Laureyssens - Vereijken. Ze is 'n dochter van Mies Vereijken, je weet wel van die muzikale familie.

Toen onze zus Ellie Martens- Welten (57) 50 jaar was getrouwd met Wim Martens, hier in het midden hadden we ook feest en Frans Welten (57) kwam natuurlijk ook om haar te feliciteren. Alweer bijna 10 jaar geleden. "mer nit ta aawt um te fiste, d nie".

Links op deze militaire foto, mijn broer Theo Welten (57). De andere ken ik niet. Over 'n maand is het 50 jaar geleden dat hij om het leven kwam door 'n ongeluk. Het staat nog altijd vers op mijn netvlies, die avond dat ik thuis kwam en ze vertelde dat hij was overleden. Ik kan dat er niet meer af krijgen.

Bij de opening van sporthal de Schop was ook de harmonie present. Hier links, Tonny Cortenbach (59). Rechts burgemeester Rutten op de Lienderweg.
M'n zus Ellie Martens - Welten (57) is hier samen met haar man Wim Martens hun dochter Anita blij aan het maken met Sinterklaas. Toen nog 'n jong meiske, nu inmiddels al 'n vijftiger...

Nog 'n plaatje van vroeger, van de tijd dat wij nog in de Hemel woonden. Op de foto
Theo Cortenbach (59) onze buurjongen van toen met zijn verloofde Marianne Lutters, waar hij later mee trouwde. De familie Cortenbach is tegelijk met ons en hun andere buren Willem en Miet van Heugten verhuisd naar de Rozenstraat, dat was in 1961. Theo en marianne zijn getrouwd op 21 mei 1963, ze waren toen al geen Himmelnaren meer want ze woonde toen zoals gezegd al in de Rozenstraat. Helaas is Theo al overleden. We hebben aan de Cortenbachjes altijd goeie buren gehad.
Nog eentje uit de oude doos van ons Annemieke. Bij ons achter het huis in de Rozenstraat, Hub en Annemieke Welten (57) en op de brommer Anita Martens, dochter van ons Ellie.

En dan zijn we weer terug naar de dag dat Tonny van den Burg (54) trouwde met Nellie Kuijpers. Wanneer? 12 september 1968, in Someren-Eind.

Als ze vroeger klokken van de vrachtwagen moesten halen dan hadden ze daar hun eigen methode voor, 'n heftruck of zoiets was er niet voor handen dus ging dat met 'n paar ijzeren staven en ronde buizen. Op de foto twee Himmelse mensen, links Harrie van den Boomen (67) en in het midden Leo van Loon (88-24). De man rechts ken ik even niet.
Keileuke foto van de vier-geslachten-van-Loon, vandaar dat ik die foto ook groot heb gelaten. Leo kreeg zijn eerste zoon, Toon van Loon jr. (24) en de "mannen" moesten natuurlijk mee op de foto, v.l.n.r.: Overgrootvader van de klein Toon, Leonardus van Loon, vader Leo van Loon (88+24) en rechts de opa van de kleine, Toon van Loon sr. (88).

Dit is Theo Cortenbach (59), onze oud buurjongen samen met zijn vrouw Marianne, op bezoek bij zijn ouders. Theo is helaas al overleden, net als zijn broers Tonny, Rini en Gerard.

We gaan nog 'ns terug naar 1971. Op de bruiloft van Herman Bosch en Lies Kneepkens werd ook de familie Welten uitgenodigd. Hier onze vader en moeder, Driek Welten en Anna Welten - van Bussel (57) met 'n zus van Lies op de foto.

Ik heb jaren geleden het boek gekocht van de genealogie van Bussel, de tak van ons moeder zijn kant. Ik was daar nog 'n in aan het neuzen en kwam ik 'n foto tegen van de familie van Bussel, van beroep landbouwer op Voordeldonk. Ik zag de familie foto maar toen moesten de drie drie zitten de nog geboren worden. Alleen achter Wim van Bussel stond erbij als klein jongetje van 'n jaar of drie. Maar in dat boek stond ook de rechter foto. Die foto, dat zien mensen die op Voordeldonk op school hebben gezeten wel meteen, die van vroeger tenminste, want het is weer met die kastjes er achter. De namen van de drie die zitten: Thiele, Maria en Wies. Ik zag meteen iets speciaals aan die foto... dat meisje in het midden zegt me wel iets, die kwam ik ooit ergens tegen. Omdat ik best nog 'n goed geheugen heb ben ik gaan zoeken in de map van mijn zusje Jo Welten (57) want daar hing me iets van bij. En jawel... ik vond de linker foto van m'n zusje Jo die van de kerk af kwam en lopende achter de fiets van Maria van Bussel... die zaten vroeger op Voordeldonk bij elkaar in de klas. Maria had al 'n fiets want dat was vanaf Voordeldonk wel vier kilometer lopen naar de kerk. Toch leuk als je die dingen van vroeger nog tegenkomt en zeker als het over je eigen familie gaat.

M'n zusje Annemieke bezorgde me deze mooie foto van de moterclub van Asten, je weet wel van die boys die bij Jan van Hoek "hunnen twidden thuis han". Ik denk dat julle ze ook nog wel kennen en ook de Himmelse motermuizen. Staande links
Sjaak van der Steen (84), helemaal vooraan zittend Frits Vaes (69) en links achter hem Tonny van der Steen (84). Verder o.a. Jozef van Hoek, Henk Kwarten, ? Thijs... Als iemand alle namen weet, stuur me die maar even door: info@himmels.nl

Eentje van de tweeling van van den Burg, Laura van den Burg (54) "op de slip" bij hun tante zuster, Zuster Lois, 'n zus van moeder Hanneke van de Burg - van Dijk.

En dan vind ik nog 'n mooie foto van m'n oudste zusje, toen nog Ellie Welten (57). Later werd ze Ellie Martens - Welten en dat is ze nog steeds want ze zijn allebei nog in ons midden. Ze trouwde met de man hier op de foto, Wim Martens. Ze zijn inmiddels 58 jaar getrouwd samen. Ons Ellie wordt dit jaar in augustus 86 jaar en Wim is nog 2 jaar ouder.

Een plaatje van later... Toon Cortenbach (59) met z'n vrouw Mien Cortenbach - Sterken. Helaas zijn beiden al overleden.

Voor de allereerste keer op Himmels, zoekplaatje. Wie is er in verwachting, Debbie of Peer Welten (57) ?
Vandaag zijn wij, Annie en Peer (57): "AMETHIST". Ja beste vrienden ik wist het eerst ook niet wat het was maar als je 12,5 jaar getrouwd bent is koper, 25 jaar getrouwd is zoals je weet, zilver... 50 jaar is goud, maar zover zijn we nog niet... 45 is saffier, dat hebben we gehad, 46 is lavendel, vorig jaar hadden we 47 en dat was kasjmier en nu zijn we vandaag, 28 mei 2019 aan amethist aangeland. Volgend jaar hebben we ceder en in 2021 hebben we goud, maar daarvoor hebben we nog eventjes te gaan. Wat amethist precies is? Amethist is familie van de bergkristal. Het is een prachtig paars kristal, dat meestal wordt aangeboden als brokstuk van een geode: een bolvormige holte in gesteente, die aan de binnenkant is begroeid met kristallen. Sorry, "wijter weet ik ut k nie, mer ut is hil wa"... hahahaha

Ons Annemieke kwam 'n keertje thuis met 'n vakantievriendin, Gerda was haar naam, hier op de foto en die zag wel iets in mijn broer Frans Welten (57). Was maar even, onze Frans vond z'n "eigen Gerda" in d'n Himmel bij Janssen.

Met deze foto van mij, Peer Welten (57) neem ik je mee naar 3 mei 1968, 'n bruiloft in Someren-Eind waar ik samen met the Secrets speelde en dat zie je wel aan drummer Louis Lommen links. Het is inmiddels 51 jaar geleden... Ja de twee die toen trouwde hebben vorig jaar hun gouden huwelijksfeest gevierd.

De familie Cortenbach hadden bezoek van 'n zus van moeder Corry Cortenbach - Zwartjes. Op de foto boven v.l.n.r.: Vader Tinus, Tonny, Jan, Theo, Gerard en Rini (59) en onder Corry Cortenbach - Zwartjes (59), haar zus, dan Marianne de vrouw van Theo en rechts Mien de vrouw van Tonny. Foto gemaakt van Cortenbach "in dun hof". rechts is hun huis, links de huizen van Willem van Heugten en van der Loo en helemaal links 'n stukje van het huis van Driek Hendriks.
Nog 'n foto gevonden van mijn broer Theo Welten (57) waar hij samen met zijn Lieske Kneepkens zit te dineren op 'n bruiloft van 'n zusje van Lies.

Ik vond deze nog van m'n zusje Annemieke Welten (57), hier op de foto met 'n vakantie vriendin Jose Krukkert, boven.
Links is een van de "klimop-stars",
Mia van Schaijk (42), ze trouwde later met Jos Cortooms, ook 'n bekende van het korfbal. Rechts is ik dacht 'n dame van Koolen.
Nog 'n mooie trouwfoto van
Ria Mennen (62) en Willy van der Schouw uit Lierop. Ria van der Schouw - Mennen is op 28 sept. 1940 en overleden op 29 juni 2018, 77 jaar oud. Ria heeft veel gedaan voor de Sint Jozefparochie in Asten.
Toen nog de "kiendjes Cortenbach" hier vooraan maar nu helaas ook al alle drie overleden, v.l.n.r.: Tonny, Rini en Theo Cortenbach (59). Samen met de zusjes Maas, de zusjes van hun moeder Anna Cortenbach - Maas.
Wij waren altijd jaloers op Gerard Bukkems (30), hier rechts, hij had altijd van die "super" bromfietsen. Links Peer Welten uit Liessel.
De tweeling Janssen onder de hoede van Astense vroedvrouw Kaatje Welten, Gerda en Rieky Janssen (53).

Mijn zus Ellie Martens - Welten (57) was op 'n ouderenmiddag in de Sint Jozefparochie en daar was 'n optreden van die leuk gezellige dames uit Someren.. "de Lollypops"... en m'n zus kreeg persoonlijke aandacht... "ons Ellie is trouwus pas 85". ;>), Ik ken m'n zus wel... die is dan zo trots als 'n pauw...

Altijd goeie muzikanten geweest... links Frans Boerenkamps, hij was de gitarist/zanger van de Fortisimo's vroeger. Rechts drummer Frans van den Heuvel en in het midden Tonny Cortenbach (59). Ze waren de eerste Fortisomo's samen met Jan van Hoek op accordeon, Koos Peters op trompet en Jantje Jacobs was geloof ik de zanger en "kunstfluiter" op de vingers.
Heel goed duidelijk is deze foto niet van Tonny Cortenbach (59) toen hij z'n diensttijd vervulde. Je ziet hem hier tussen zijn mededienstplichtigen, tweede van rechts. Diensttijd? Daar zat niemand eigelijk op te wachten.

Achter mijn ouders Driek en Anna Welten - van Bussel (57). Vooraan "ome" Piet van Helmond die vroeger 'n aannemersbedrijf had en rechts "tante" Drieka van Helmond - van Bussel, de oudere zus van mijn moeder. Foto uit 1955.
Het is 22 Januari 2019, vandaag zou mijn zwager Frans Manders jarig zijn. Hij is getrouwd met mijn zusje Jo Welten en helaas zijn beiden niet meer in ons midden. Ik heb aan hem fijne herinneringen omdat ik anderhalf jaar bij hen boven mocht komen wonen toen ik met Annie was getrouwd want we konden in Asten nog geen huis krijgen. Dat hebben wij altijd gewaardeerd, geweldige mensen ons Jo en Frans. Vandaag drink ik er eentje op. Proficiat Frans al ben je niet meer hier, maar "daarboven" zullen jullie ook wel weer 'n feestje hebben. Frans zou vandaag 88 zijn geworden...
M'n jongste zusje Annemieke Welten (57) toen het nog "ub durske" was en op school zat. Hier in het midden en voluit zingende tijdens 'n schooloptreden.

Mijn zusje Jo Manders - Welten (57) met haar echtgenoot, Frans Manders uit de Zeilberg. Frans is in 1994 overleden, veel te vroeg want hij was pas 63 jaar oud... Ons Jo overleed kortgeleden in 2018... ze was toen 81 jaar. Ik ben blij zo'n zus en zwager te hebben gehad want ik kon geen huis krijgen na bijna 6 jaar verkering met Annie en we mochten boven bij hun wat "verbouwen" om er te mogen wonen voor 1,5 jaar.
Prachtig oud plaatje van toen ze nog niet getrouwd waren, Lenie Janssen (53) en Gerard van Bussel. Welk jaar is me niet bekend.

Vandaag is ons Anneke jarig... ze wordt 68 jaar jong. Nee ik zit er niet langs dat is 'n pop van de Schatberg in Sevenum. We zijn inmiddels 47 jaar getrouwd en we "hebben" al iets met elkaar vanaf 1966.. Jaja, "ut g nog altijd hil goe tussen ons".
Jaja ik heb soms nog wel 'ns nieuwe "kermisfoto's" zoals ze die vroeger maakte.. Deze is nog uit 1961 met v.l.n.r.: Huib van Bussel, Gerard Bukkems (39) en de Liesselnaar Peter Welten. De eerste twee waren neven van elkaar en Peter kennen we van zijn bedrijf "Welten-Snacks".

We zitten hier zo rond 1969 bij de belastingdienst in Helmond op de markt.. Links midden is
Jose van Heugten (47). Buro's liggen vol papieren, "hoe kndege dr nog wijs uit"......

Mooie foto van enkele jaren terug... vanaf links: Louis, de partner van ons Jo, Rini de vriend van ons Annemieke met m'n zus Annemieke Welten (57) ernaast, Jo Manders -Welten (57), en rechts m'n broer Sjaak Welten (57) met z'n partner Wies. Van ons Jo en onze Sjaak waren de echtgenotes al overleden nu zijn ze zelf helaas ook niet meer in ons midden.
Toch nog maar 'ns heel wat jaren terug in de tijd... Gezellig Asten kermis vieren thuis met de familie. Rechtsboven Sjef van Heugten (47) met familieleden. "Gezellig an dun buurt" zoals dat vroeger zo vaak ging.

Links is mijn neef, Bas Welten, 'n zoon van onze Frans en Gerda. Toen hij 30 werd vroeg hij mij, Peer Welten (57) om op zijn feest bij zaal Zegers om de muziek te draaien en aan elkaar te zaniken...

Hij speelde 'n hele tijd als linksbuiten in NWC 1, Theo Cortenbach (59) hier samen met sinterklaasavond met zijn vrouw Marianne. Helaas zijn de broertjes Cortenbach allemaal overleden, behalve de jongste, Jan.

M'n oudste zusje met haar baby, Ellie Martens - Welten (57) met Anita, foto gemaakt in hun "bovenwoning" toen nog met kachel in "de Sint Jzuf".

Nog eentje uit de ouwe doos... mijn broer Sjaak Welten (57), m'n zusje Annemieke Welten (57) en die kleine is onze stamhouder Hennie Welten, de zoon van onze Sjaak die nu ook alweer 'n dikke 50-tiger is.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu