himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Individuweel 8

INDIVIDU > Individuweel 06-10
Hij ging samen met mij naar de Voordeldonkse school, Wim van Bommel (49), zelfde klas als ik en ook samen naar de LTS in Someren...

Nog eentje van mijn oud-kameraad Theo Maas (31) toen hij bij het leger zat. Zijn gezicht zwart gemaakt als camouflage want hij was hier op oefening.
Van m'n broer Henk Welten (57) heb ik niet veel foto's maar deze is van 'n jaartje geleden toen hij nog 'n keertje 'n bezoek heeft gebracht aan de Efteling. Ik heb de foto bewust zo groot gelaten want nu zie je het tenminste goed, Henk samen met Holle Bolle Gijs, je weet wel van "papier, hier".
Hij was de oudste zoon thuis, Geert van den Boomen (6).. zijn vader was al vroeg gestorven. Ze woonden in de boerderij vooraan in d'n Himmel, bij "ut Himmeleindje"...Hij heeft veel voor Deurne gedaan toen hij daar is gaan wonen..

Hier Tonny van den Burg (54) toen hij nog bij het leger zat. Hij was er "hospik" n daar behoorde toen ook nog opleidingen bij die men moest volgen overdag.

Ze kwam eigenlijk van Voordeldonk, Annie van Duijnhoven (65). De familie van Duijnhoven kwamen in d'n Himmel wonen toen Driek en Dora Hendriks het huis verkochten.
Jong maar heel stoer... Erica Zegers (34) thuis achter het huis op Hemel 34.
Nog eentje van Dorie Engelen (38) toen ze 'n kindje was van 11 maanden oud... Yep, de dochter van Nellie en Piet.

Ze heeft niet lang in d'n Himmel gewoond, Anna (Greet) Holzkens - Xhofleer (39). Vroeger woonde ze op de Ommelseweg in Asten.

De dochter van Bet en Toon, Truus Vlemmings (39) die trouwde met de broer van de echtgenoot van haar buurmeisje.
M'n zus Jo Manders - Welten (57) waar ik 1,5 jaar boven mocht wonen toen Annie en ik trouwden alvorens we in de Orionstraat terecht kwamen.

Ken je hem niet? Het is onze overbuurjongen van vroeger uit d'n Himmel, Toon van Seccelen (48), getrouwd met 'n Himmels engeltje Maria van Heugten. Maar hier toen hij nog 'n klein Toontje was.
Als je dit ziet weet je ook meteen z'n naam... Henk Caris (50) met z'n eigen straatnaambordje, nu nog zoeken naar 'n geschikte straat in Asten. Of er die echt ooit zal komen? Weet ik niet, in Weert is die er al wel.
Ikke,
Peer Welten (57), "gewoon zoas ik ben, m hier en doar un bietje grijs"...
Een nog jong Mien van Heugten (47), toen nog Mientje. Zus van Jo, Martien, Jan, Harrie, Bert, Jose, en Wim, toen al 'n mooi meiske. Na haar trouwen verruilde ze ons Asten voor Bakel...

Allerzielen vandaag... dan worden de doden herdacht... 2 november is altijd 'n aparte dag. In 1969, op 2 november verongelukte onze broer Theo Welten (57). Ieder jaar weer denk je met Allerzielen weer terug aan die vreselijke dag, aan het uur dat je het bericht kreeg dat je naar huis moet komen want je broer heeft 'n ongeluk gehad... en dan kom je thuis... even stort je wereldje in... "We missen ow Th"...

Broertje Theo Welten (57) in dienstpak en genietend van het zonnetje.

Van vroeger. Toen nog Jose van Heugten (47) gaat zich "te water laten".... Ze was met haar vriendinnen op vakantie op Texel.

Fotootje van Himmelnaar Leo Franssen (45), is gemaakt rond 1956. Bij Franssen heb ik vroeger veel tijd doorgebracht, daar was het altijd gezellig.

M'n broer Sjaak Welten (57) toen hij 'n jaar of 20 was, jammer dat hij er niet meer is, veel lol mee gehad..
Helaas veel te vroeg overleden, Harrieke Verhaeg (22), je kende hem wel, de postbode uit d'n Himmel...

M'n "middelste" zusje, Jo Manders - Welten (57), ouder dan ons Annemieke, jonger als ons Ellie.

Toen nog jong, Hans van den Burg (54) later zou hij als gemeenteambtenaar toch veel voor Asten gaan betekenen. Petje af voor Hans.

'n Oude foto gemaakt op school tijdens 'n toneelstukje van Frits Vaes (69). Ik denk zo rond 1960.
Ze was ergens rond de 25 jaar oud, m'n zusje Ellie Welten (57)... inmiddels is ze al 'n heel stukje ouder geworden... nu 83 jaar jong.

Deze dame met hondje is de dochter van Theo en Riek Zegers, Sonja Zegers (34). Mooi toch??
Hij genoot van z'n vakanties... Sjaak Welten (57), en ineens toen was hij er niet meer... "Ik mis ow nog altijd, denk nog dik an ow bruurke"....
Ik heb de foto gewoon gelaten zoals hij was...
Jana Kuijpers (11), ze woonde in het Himmel-Eindje vroeger, ze trouwde later met Himmelnaar Jan Engelen.

De man die werkelijk alles deed voor zijn gezin... Piet Engelen (38/40). Petje af voor deze geweldige huisvader.
Ze zeggen wel ooit "van de duvel nie baang". September 1967, Toon Hurkmans (43) was ook niet bang zoals je ziet. 49 jaar geleden alweer.
Een van de echte Himmelse vrouwkes, Miet van der Wallen - van de Waarsenburg (64). Samen met haar man Hein van der Wallen kreeg ze vier kinderen, vier dochters... geen zonen.
Mijn 1000ste plaatje hier op Individuweel is er eentje van ons moeder Anna Welten - van Bussel (57). Was in de tijd dat ze bij ons Annemieke woonde...

Echt weer eentje uit de ouwe doos. Andre Caris (50). Toen hij nog 'n klein Andreeke was vanb 'n jaar of 5 denk ik zo... Heel vroeger bevriend met onzen Huub.

Ik had nog 'n fotootje van vroeger van m'n broer Frans Welten (57) maar ik weet niet meer wanneer die foto is gemaakt en ook niet wanneer maar het blijft 'n mooie foto... Ik zet die hier speciaal neer omdat ik zijn verjaardag was vergeten, 23 Augustus.. hij is van 1948... "ja aawt"....

Een foto uit de oude doos van Tonia Verdeuzeldonk (71), later Tonia van Gaal - Verdeuzeldonk van achteraan uit d'n Himmel. Alweer meer als drie jaar geleden dat ze ons is ontvallen op 85-jarige leeftijd.

Wie dit is? Gerard Bukkems (30) van de autogarage. Toen 'n jaar of zes... 65 jaar geleden...
Foto gemaakt in d'n Himmel... dit is Thea van der Wallen (64). Ze was een van de vier dochters, geen broers, van Hein en Miet van der Wallen. De foto is gemaakt achter in de tuin bij de van der Wallens want die hadden ze altijd 'n mooie... en ook de bloesem van de bomen is mooi om te zien.

Prachtig plaatje... Johanna Joosten (18)... helaas veel en veel te vroeg van ons weggegaan...


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu