himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Reejunnie 2017

EKSTRA
Ik denk dat ik zowat aan de laatste beelden van onze reunie ben... Ik zal ze binnenkort nog wel 'ns allemaal na lopen... deze zijn in ieder geval de foto's die door siris zijn gemaakt. Speciaal voor de mensen die daar geen toegang kunnen krijgen. Geniet ervan, met dank aan Siris. Klik op de foto voor 'n vergroting. Zoals ik al eerder aangaf: "Dur kanne dubbel tusse stoa".

Wat betreft de foto's van de reunie gaat alles fout... de fouten die in het programma waren geslopen zorgen ervoor dat alles wat de tweede reunie aan gaat niet meer geordend verloopt. Vandaar dat ik de overgebleven foto's uit 'n map van Leo Gabriels allemaal plaats maar excuseer me als het dubbele zijn of als er dubbele van eerder al tussen staan... Ik wil ze niet onthouden vandaar dat ik ze hier allemaal gewoon neer zet... staat er eentje bij die je al eerder tegenkwam? "Gewoon dur langsaf kieke"....

Doordat de pc fouten heeft gemaakt kan ik bijna niet meer controleren welke foto's ik wel en welke ik niet heb gehad. Ik zet er vandaag maar 'n 12 op waarvan ik denk dat ze nog niet hier hebben gestaan. Ik zal vandaag kijken of ik het opnieuw allemaal kan controleren en in orde brengen, mocht dat niet zo zijn dan staan ze er maar twee keer op... het lukt me niet anders. Maar beter 'n keer te veel als helemaal niet... Toch?? Ik vind het ook vervelend dat het zo is gegaan.
Wat de foto's en de videootjes van onze reunie betreft ben ik nog niet uitgeput want Leo en Jan zijn goed bezig geweest en hebben heel wat op de gevoelige plaat vastgelegd. Ik vind het wel leuk omdat zo nog 'ns terug te zien en misschien is het ook wel leuk voor ons nageslacht... Ik heb weer wat foto's bijeengebracht..
Veel kijkgenot..

Ik heb weer stukjes video bijeen gezet die Jan van Eijk voor ons filmde en die weer door op bovenstaande "Ontmoetingen met een engel" te zien zijn via you-tube. Het kan wel 'ns gebeuren dat er stukjes tussen staan die ik al 'ns heb gehad maar dat moet je me maar niet kwalijk nemen, er glipt er soms wel 'ns eentje, of soms meerdere, tussendoor. Ik krijg wel goeie reacties op onze foto's en onze levende beelden en daar zijn we blij mee want daar doen we, Leo, Jan en ik het toch ook voor. Inmiddels loopt de verkoop van de DVD met mijn liedjes ook lekker... inmiddels heb ik er na de reunie alweer zes verkocht. Het geld bewaar ik om de server kosten van te betalen... Ik heb ze nog altijd klaar liggen dus als je er eentje wil, tien euro, en je hoort al mijn liedjes en ook die van the Secrets opgenomen in de Berken. Hieronder staat 'n afbeelding van het hoesje van de dvd-doos. DVD heet: "Allus Bij-in". Je kunt ze ook op cd krijgen zonder beeld en die staan dan op twee cd's, ook voor 'n tientje.

OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIENIk ben blij dat het weer allemaal opgeruimd is want die borden', die zo goed dienst hebben gedaan en die we van Jan Eijsbouts weer gratis mochten gebruiken, hebben we vaak in de handen gehad... Eerst inladen, van Jan z'n opslag de bus van Henk Caris in, toen bij Leo Gabriels weer uitladen. Leo had toen de tijd om ze vol te hangen wat hij weer netjes had gedaan en toen moesten ze zolang bij Zegers naar de opslag. Dus borden inladen, weer de bus in, naar Zegers en daar weer uitladen en binnen zolang weg zetten. Toen de dag voor de reunie de borden weer oppakken en opstellen. Na de reunie de borden weer afbreken en terug in het achtergedeelte bij Herman in zaal Zegers. Toen de borden 'n dag later weer inladen in de bus en bij Leo weer uitladen. Nadat Leo ze schoon had gemaakt: Borden weer inladen in de bus en bij Jan Eisbouts weer uitladen en op z'n vertrouwde plek terug zetten. Zo.... en nu is het gelukkig klaar. Ik kan zelf zowat niks dus hebben de volgende heren het werk moeten doen waarvoor mijn hartelijke dank: Leo Gabriels, Henk Caris, Jan van Eijk, Herman van Oosterhout, Michel van Crey en Jan Eijsbouts... de een heeft elke keer mee geholpen en de andere misschien maar een keer maar het moest toch maar gebeuren. De foto's liggen inmiddels ook bij mij en als die middag van Back to the Secrets voorbij is ga ik alles netjes in de mappen zetten.. Oh ja, ik heb nog wat foto's bijeen gezet... Klik er maar weer op voor 'n vergroting.


OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN
ZO MER WA IN DE PIKTJUR


Zo de borden zijn weer terug naar Jan Eijsbouts, waarvoor onze hartelijke dank want dat waren toch die borden weer die Leo vol had gehangen en onze reunie 2017 zo "Sierde". De foto's gaan terug naar mij en gaan nu al de mappen in als aanvulling op de mappen die op tafel lagen met foto's uit 2012. Hieronder weer wat foto's van mensen die er waren en ik wat heb uitvergroot, zomaar wat willekeurige mensen en die volgen er later nog meer... mensen die vandaag in the picture staan.


OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN
Ik ben weer 'ns iets vergeten... ik wilde van de video over onze reunie die Jan
heeft gemaakt als eerste de opening laten zien maar ik kon het stukje video niet vinden want ik had dat apart gezet om te bewerken en nu heb ik eerst al wat andere dingen laten zien. Maar ik heb het inmiddels gevonden, bewerkt en op "Joe-tjoep" gezet zodat je die opening nog 'ns terug kan zien. Daar zie je al dat er al veel Himmelse mensen aanwezig waren. Op het video-tje zie je dat ik de DVD met al mijn liedjes aanprijs... die zijn nog altijd te koop voor 10 euro.. daarvan betaal ik ieder jaar de kosten voor de server van de twee websites: Himmels.nl en Himmels-foto.nl, dus het is ook voor 'n goed doel, zo blijven we in de lucht. "Bai de wee: ik hepper nog zat".. Klik op het plaatje hierboven en je wordt doorgeschakeld naar you-tube.OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN
Vandaag zet ik hier wat foto's neer die Leo Gabriels heeft gemaakt op ons Himmels Fisje. Ik pak ze zo maar door elkaar. Vijf jaar geleden heb ik ze er bijna allemaal ineens op gezet maar dat doe ik niet meer, op deze manier worden de foto's beter, meer en ook de video's vaker bekeken. Ik had dit vandaag al eerder gedaan maar mijn programma maakte 'n foutje wat ik eerst maar niet gevonden kon krijgen maar nu is alle weer opgelost... Deze hakkefietjes houden me scherp met het bewerken van de site. Klik op de plaatjes voor vergrotingen maar dat hadden jullie al wel door denk ik.


OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN
Voor vandaag heb ik nog 'n videootje in elkaar geflatst... leuke stukjes door mijn vriend Jan van Eijk opgenomen die laten zien hoe het er op onze tweede reunie aan toe ging. Leo heeft de borden inmiddels schoongemaakt en die kunnen terug naar Jan Eijsbouts. De foto's gaan terug naar mij naar Orionstraat 41 waar ik ze netjes opberg en klaar stoom voor 'n eventuele derde reunie... wie wit... Klik op het plaatje boven en je wordt weer doorgeschakeld naar "Joe-Tjoep".

OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIENVoor de volgende generaties is het wel fijn dat we zoveel foto's hebben van de reunie 2017 en ook wat videootjes van mijn maatje jan. We hebben natuurlijk de foto's van Leo, die van Jan en die van Siris. Blijf onze site maar volgen, Oons reejunnie 2017 en je komt het allemaal tegen. Vandaag heb ik weer wat foto's van Jan van Eijk, zo maar wat bij elkaar gezet... ik moet die van Leo nog 'n beetje sorteren maar die komen heel zeker aan de beurt. Klik hieronder op de plaatjes voor vergrotingen. Wil je de foto voor jezelf hebben? Klik eers op de foto voor vergroting, dan met rechtermuisknop op de foto.. en "afbeelding opslaan als".


OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN
Leo heeft zijn foto's ook klaar en daar ga ik er af en toe enkele van plaatsen. Ze zijn weer schitterend maar dat kun je we aan Leo overlaten... als het over foto's gaat klop je maar bij Leo aan. Wil je de grote foto zien klik dan maar op het plaatje... ik heb er zomaar wat gekozen... volgend keer weer meer.


OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN
Het laatste stukje wat er over onze reunie 2017 in de bladen stond was het mooie stukje geschreven door Maarten Driessen van het Peelbelang/Contact. Ik ben blij dat Maarten er vooraf 'n stuk over schreef maar ook later na afloop.Maar ook mijn dank aan Matthijs Lodewijks van het Eindhovens Dagblad die voor 'n mooi stuk zorgde in die krant over ons Himmels Fisje. Natuurlijk ook de mensen van Siris die 'n aankondiging maakte, ons ontvingen in het programma Avonduur en de mooie foto's die er staan op de website van Siris gemaakt door Niek van de Vondervoort. Maar dat zijn niet de enige die ik wil bedanken... ook de mensen die de moeite namen om mijn aankondigingen die ik plaatste op facebook, om die te delen zodat er nog meer mensen onze oproep konden lezen. Aan de hand van de foto's en de filmpjes kunnen we vaststellen dat er ongeveer 'n 150 personen op de reunie zijn geweest... de een kwam gewoon even 'n kijkje nemen op de grote schermen die Leo weer had geplaatst en de ander deed dat ook maar bleef nog gezellig na kletsen. Veel dank aan de sponsors: Garage Bukkems, Kapper & Shop en Drankenhandel Astein en 'n gulle gever uit d'n Himmel die niet bij naam genoemd wil worden. Speciaal woord van dank aan Henk Caris die steeds klaar stond met zijn bus van zijn schoonmaakbedrijf om de borden te vervoeren en aan Herman en Jacqueline van zaal Zegers voor de fijne samenwerking maar ook veel dank gaat uit naar Leo Gabriels voor het perfecte verzorgen van de borden voor de tentoonstelling en het maken van de foto's en het zorgen voor de knakworsten, naar mijn goeie vriend Jan van Eijk voor de hulp bij het klaarmaken van de foto's, het verzorgen van het geluid en het maken van de foto's en de filmpjes. Leo is de borden aan het schoonmaken.. wij zorgen voor de foto's en die gaan weer de mappen in, in de doos en kunnen voor 'n paar jaar de zolder op... Het Himmels Fisje is weer voorbij... Mijn nieuwe uitdaging wacht alweer: Back to the Secrets op zondan 17 December "In de Gloria" om 15.00 uur... toegang gratis en iedereen is er voor uitgenodigd. Wel even plaats bespreken via de website: www.indegloria.nl. Klik even op de "agenda", "scroll even naar "Back to the Secrets", klik op "lees verder" en je ziet: "Kaarten reserveren".

"Hieronder staan weer 'n serie foto's gemaakt door mijn maatje Jan van Eijk. klik op de plaatjes voor 'n vergroting.OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN

Peer waarom gebruik je dat plaatje hierboven? Och weet je... iedereen die op de Himmelse Reunie is geweest en heeft kunnen buurten met 'n Himmel-bewoner of 'n oud Himmel-bewoner die zal het toch wel met me eens zijn dat zij of hij weer met 'n engeltje heeft gesproken... nie dan? Vandaar dat ik dat wel passende vind: Ontmoetingen met een engel... en dat was nu alweer twee keer het geval, in 2012 en 2017. Dit keer geen video maar de foto's die door Siris zijn geknipt en ook op Siris staan want ik zag ze al voorbij komen op de tv maar ook op de website van de populaire omroep. Klik op onderstaande link en je komt op de website van Siris waar de foto's staan. Er zijn drie pagina's foto's, met dank aan Siris.OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN

video deel 2Vandaag de tweede serie filmpjes van de reunie 2017. Ik krijg vele fijne reacties, dat doet me goed want dan weet ik dat het met de steun van Leo Gabriels en Jan van Eijk weer goed hebben gedaan. Och weet je, iets loopt er altijd wel 'ns anders als dat je geplant had maar iedereen heeft daar ook wel begrip voor. Ook de foto's op Siris zijn kei-leuk om te zien. En Donderdag komt er ook nog 'n artikeltje over onze reunie in te staan. Doordat vele onze website bezoeken... ruim 350.000 klikken per jaar, zijn we beroemd geworden over de hele wereld want ook in Canada en Australie wordt Himmels.nl bekeken dus zien die ook hoe onze reunie, ons Himmels Fisje is verlopen. Klik op Ontmoetingen met een Engel en je ziet via tjoep het tweede deel van onze reunie film en er volgen er nog veel meer. Hieronder 'n foto van Jan van Eijk.
OONS REEJUNNIE TWI-DUZUND-ZUVVENTIEN


video deel 1
Ons eerste stukje video is klaar en is via you-tube te bekijken, klik hierboven maar op het plaatje van "Ontmoetingen met een Engel" en je wordt doorgestuurd naar "tjoep". Jan van Eijk heeft gewoon korte stukjes film gemaakt die ik door elkaar aaneen plak. De borden, de foto-kijkers, de buurters en nu alvast 'n stukje waar ik 'n liedje aan het zingen ben. Voorlopig probeer ik er elke dag wat van te plaatsen... Ook volgen nog de foto's van Jan en die van onze Himmelse fotograaf Leo. Veel kijkgenot. Het geeft 'n inpressie hoe 'n ontmoeting met 'n engel kan verlopen... hieronder een van de foto's van Jan.

BEDANKT BEDANKT HIMMELSE VRIENDEN

Ook onze tweede reunie is 'n succes geweest... Ik denk dat iedereen die er is geweest heeft genoten van de foto's waarvan Leo er ruim vierhonderd op de borden had geplakt, mijn dank hiervoor Leo, en de tien mappen met foto's die we maakten voor op de tafels te leggen, hiervoor dank aan mijn goeie maatje Jan van Eijk, met hierin de foto's van vijf jaar geleden toen we de eerste reunie hadden. Ik wil echt iedereen bedanken die aanwezig is geweest want daar doen we het toch voor. D'n Himmel heeft de leukste straat-reunie van ons land. Het was prachtig om te zien hoe, zowel jong als oud genoot van de plaatjes uit de tijd dat de ouderen nog jong waren en ook genoten van de Himmels-getinte liedjes waarvan ik er 'n stuk of zeven voor hun heb gezongen... ik wilde er eerst drie zingen maar omdat men steeds vroeg om meer heb ik er nog 'n schepje bovenop gedaan. Of we dit nog 'n keer doen ligt aan mijn gezondheid maar mocht ik gezond blijven dat zal het zeker nog 'n derde keer gebeuren of misschien is er iemand die dan de regie over kan nemen. De foto's liggen straks netjes in de doos weer op zolder. Natuurlijk heb ik ook wel verkeerde inschattingen gedaan... wat betreft de broodjes knakworst hadden we die meteen om 14.00 uur al aan moeten bieden want nu kwam ik er eigenlijk wat laat mee... ik had verwacht dat we er wel 'n 80 van zouden kunnen verkopen en nu bleven we "hangen" op 33... niet erg hoor want ik eet gewoon de hele week broodjes knak... hahahahaah tenminste als de dietiste niet kijkt... hahhahaaha. Grapje. Ik heb ook wat foto's gekregen van Himmelse mensen nadat ik daar om had gevraagd en als ik die terplaatste kon scannen kreeg die persoon 'n lot met nummer. We hebben de winnaar getrokken en dat werd Gerard Bukkems (30) en die krijgt het door drankenhandel Astein geschonken Hemels-bier-pakketje. Leo heeft 'n heel stel foto's geknipt en Jan heeft veel gefilmd en daarvan gaan jullie in de komende tijd veel zien. We moeten die nog bewerken en later zullen we die plaatsen, dat zal niet lang duren. Nogamaals dank aan iedereen die er weer 'n Himmels-Fisje van hebben gemaakt. Hieronder enkele foto's die Jan maakte van de reunie. Klik op het plaatje voor 'n vergroting.Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu