himmels-foto.nl


Ga naar de inhoudsopgave

Hoofdmenu:


Trallerhand 8

AANDER > Trallerhand
Toen Thomas Werts zijn eerste heilige mis opdroeg in Asten was het feest in de Hemel. De harmonie, kwam, de Schut en 'n koortje van dames uit de buurt kwam 'n lied zingen. Ik weet helaas geen enkele naam maar dat er uit onze straat op staan is heel zeker. Het was op 7 augustus 1938 en als deze dames toen tussen de 20 en 30 jaar oud waren zijn die rond 1915 geboren.
Toen zijn zusje Ria van de Schouw - Mennen haar 50 jarig huwelijksfeest vierde was Martien Mennen (62) natuurlijk een van de gangmakers zoals zo vaak. Hier gaat hij weer voorop in de polonaise. Martien is 'n geweldige kerel. Tijdje geleden nog oude verhalen mee opgehaald toen hij bij mij op bezoek was.
Prachtige foto van Ties van de Ven (55) en zijn verloofde Cato Kuijpers. Ze zijn getrouwd in 1933 het jaar toen mijn oudste zus Ellie is geboren en in 1934 verhuisde wij naar Hemel 57 waar Ties had gewoond bij zijn ouders. Cato is geboren op 22 november 1905 en is overleden op 21 december 1984. Ties geboren op 20 april 1906 overleed op 4 november 1989 en werd 83 jaar oud.
De Astense raadsleden zaten aan het diner toen burgemeester Ploegmakers van Asten afscheid nam en ook Tinus van den Boomen (67), hier links op de foto was er bij want Tinus zat ook jaren in de gemeenteraad. De andere ken ik helaas niet maar zullen zeker ook raadsleden zijn van toen.
Toen pater Thomas Werts (25) uit de Hemel zijn eerste Heilige Mis op had gedragen was er natuurlijk groot feest. Zo ging dat vroeger. Hier zie je hem links op de rug en de harmonie kwam 'n serenade brengen zoals dat vroeger ook gebruikelijk was.
Het was in 1970 toen Annie en ik, Peer Welten (57) verloofde. Zo ging dat toen nog. Ik had de foto in zwart wit nog ergens gevonden en in laten kleuren en dan krijg je dir... best mooi toch?

In het midden oud Himmelnaar Henk Caris (50) hier op de foto met zijn neef en nicht. Kinderen van zijn broer Bert Caris, links Babette en rechts Berry.

Himmelnaar
Marcel van Baar (1), rechts beloofde ooit aan dokter Gerard Geboers en zijn verloofde Ine van de Ven, als ze trouwden om voor hen de bruidstaart te maken, Hij hield woord, links zijn bakkercollega Verschuuren.
Ik heb deze foto groot gelaten omdat het zo'n apart plaatjes is. Het is van voor 1935 toen de Trico in de kerkstraat nog de hoogbouw had. Hier 'n kijkje in de breierij. De mensen die er staan ken ik niet maar ik ben bij m'n zus geweest die ook op de Trico heeft gewerkt alleen was dat veel later maar die herkende in het midden
Hans van de Ven (55). Mijn zus kende Hans heel goed want hij was in de Hemel onze buurjongen voordat Jan Kerstens er kwam wonen. Jan was getrouwd met de zus van Hans. Prachtig plaatje...
Lang geleden trouwde Jo Vaes (69) met Jan (Hannes) Berkers en nadat ze eerder in de Molenstraat woonden, hetzelfde huis waar later mijn broer Theo en zijn vrouw Lies gingen wonen, en Jan en Jo begonnen in de fietsenwinkel op de Markt daarna cafe de Mert. Hier 'n foto met rechts hun vaste ober, Theo Maas (31), ook uit d'n Himmel.
Het overlijden van deze dame Tonny van Empel - van der Wallen (64), hier op de foto met haar man Leo van Empel, want er is veel te doen geweest met de erfenis. Op het eind ging de oud pastor van Asten er mee lachen. Of dat werkelijk zo hoorde? Ik weet het niet maar normaal is anders.
Vroeger was het normaal dat buurtverenigingen of straten tegen elkaar voetbalden zo ook was het 't geval met de buurt van o.a. de Rozenstraat, Daliastraat, Lienderweg en de Klaproosstraat tegen 'n ander team. Op de foto staan derde van links Wim Nuijten en vierde ? van Berlo. Rechts achter de knielende man in het midden is Frans van Gaal (71) die woonde in 'n bijbouw van Graard verdeuzeldonk in d'n Himmel waar hij was getrouwd met 'n dochter van Graard, hij heeft 'n blauw shirt aan want ik geloof dat hij de doelverdediger was. Hij weoonde later in de Klaproosstraat, vandaar.

Hij trouwde met 'n meisje uit Someren-Eind, Nellie Kuijpers. Hij, Tonny van den Burg (54), was de oudste zoon van Hub en Anneke van de Burg die in de huizen tegenover ons waren komen wonen. Datum? 12 september 1968.
Ik heb er nog wel eentje van onze "Meester-Klokkengieter" Harrie van der Steen (84). Hier is hij aan het gieten samen met, ik dacht Jantje Mennen. Jammer dat Harrie er niet meer is, ik heb er altijd geweldig mee kunnen buurten.

"Ge moet ut mer drve" niet waar? Woensdag 4 mei zijn we met onze kleinzoon Benjamin naar de dino's gaan kijken bij Dierenrijk en Benjamin maakte deze4 foto van Annie en mij, Peer Welten (57). Nee bang waren we niet van het beest zelf maar stel dat die kanjer omvalt? Dan ben je er wel klaar mee. Ik vind het wel 'n leuke foto, met dank aan onze kleinkind... noiu ja, klein? Hij wordt 15.

Het waren vrienden van mijn zus Annemieke, en die hielden wel van feestjes bouwen, rechts zittend met bril is Jac Joris (32) uit Asten. Ze hadden nog liever twee feesten op 'n dag als maar eentje, ja die konden er wat van.

Wie mocht denken dat mijn broer Frans Welten (57) zomaar stil zit de hele dag die heeft het goed mis. Hier is hij samen met Willy Cortooms bezig bij de Lisse met het schoonmaken van de zitbankjes buiten.
Ik zat een tijd geleden de foto's van ons thuis nog 'ns te bekijken en toen zag ik deze drie foto's. Ik denk, die ga ik 'ns bij elkaar zetten want "dur st toch bij alle driej dezelfde kiek p". Rechts mijn zus Annemieke Welten (57), midden ons moeder Anna Welten - van Bussel (57) en links de moeder van ons moeder en de oma van ons: Catherina van Bussel - van Rijt.
Ik denk dat we nog nooit zo'n leuke burgemeester hebben gehad in Asten en ik ga dat even vertellen. In 2021 waren Annie en ik 50 jaar getrouwd, maar door corona konden we dat niet echt vieren. Dus hadden we bedacht om 'n rijdende receptie te houden wat goed gelukt was alleen... door die vervelende corona kwam de burgemeester niet op bezoek. Ze is nog niet zolang in Asten onze nieuwe burgemeester, Anke van Extel - van Katwijk. Dus moesten we het doen met telefonische felicitaties, ook leuk maar niet echt het "je van het". Maar toen ik zei dat ik wel graag 'n keer met haar op de foto wilde, toen beloofde ze dat 'n keertje te doen. Inmiddels waren er al zo'n maand of 10 verlopen, toen ik schrok van 'n telefoontje van het gemeentehuis. De secretaresse van de burgemeester en die zei dat er in de agenda van Anke nog altijd 'n notitie stond over 'n foto maken met het gouden paar Welten - Stienen in de Orionstraat. En zei ze, de burgemeester komt haar afspraken altijd na... Kijk en dat siert zo iemand toch. We hebben een afspraak gemaakt en 6 april 's morgens kwam ze op de fiets naar ons toe en we hebben 'n klein uurtje gebabbeld over "van-alles-en-nog-wat" en het was kei gezellig, had van ons nog wel 'n uurtje langen mogen duren. En het rare is, je komt er achter dat deze vrouwelijke burgemeester 'n gewoon iemand is net als wij, zonder poespas en gewoon 'n leuk iemand is om mee te buurten. Ik zeg dit dan, ook namens mijn vrouw Annie, "burgemeester, ut waar keigezellig, je bent 'n leuke meid, het was geweldig om je op bezoek te hebben en we wensen je veel succes voor de toekomst en zeker in de tijd dat je onze burgemeester bent".

Ik zag deze week 'n foto van Anne Frank omdat ik wat aan het zoeken was van haar en toen dacht ik ineens, verdorie ik heb toch ook zoiets 'n foto van mijn zusje Ellie Welten (57). Ik zette ze bij elkaar en ik dacht, het had zomaar mijn zusje ook kunnen zijn. Anne Frank werd geboren in 1929 en ons Ellie vier jaar later in 1933. Ik ben wel blij dat het met mijn zus wel goed is afgelpoen en triest, heel triest voor Anne Frank. Ons Ellie is er nog steeds en word, alles alles goed gaat, in augustus 89 jaar. Toch heeft dit plaatje wel iets aparts vind ik zelf.
C or Verhagen heeft dit plaatje geplaatst op Asten Zoals Het Was en dit zijn de Plekkers van het eerste uur. 2de van links is de vrouw van Cor en daarnaast Cor zelf, Dan Himmelnaar Henk van Helmond en zijn vrouw, dan Hans van Lieshout en rechts Martien van helmond en zijn vrouw. Ze waren de oprichters van de Plekker in 1970 waar deze foto van is.
De man op de motor, Ties van de Ven (55) was ooit onze buurjongen in de hemel. Achterop zit zoon Jos en ze woonde toen in de Kerkstraat.
Alles is nu anders. Op donderdag 3 februari brak Annie haar rechter bovenarm, het zit ergens in die bol bij de schouder en die kan niet in de gips. Nu moet het met "stil haawe en niks doew" beter worden. Afgelopen donderdag zijn we terug gegaan naar het ziekenhuis en de specialist zei dat het er goed uit zag en over 6 weken terug komen. Annie kan alleen iets doen met haar linkerarm... tja... ze kan niet haken of breien wat haar grote hobby is dus gaat ze maar puzzels maken achter op tafel... en ik? Tja, "d ziedege wel"... het is 'n beetje aan kloten, maar ja, het kan niet anders. Wat ik vanmorgen heb gedaan? Aardappelen geschild want ik bak frietjes vanavond, het papier bij elkaar gedaan en aan de weg gezet voor Jong Nederland, het bed opgemaakt. Annie geholpen met de sokken aantrekken. De afwasmachine leeggehaald en nu ben ik soep aan het maken. "Jaja ik weet ut, druk druk druk"....
Ik kreeg van mijn oud-buurmeisje Jo Kerstens (55) deze mooie foto toegestuurd van haar familie met alles er op en er aan. Bovenaan links haar moeder Ciska Kerstens - van de Ven (55), dan Jo zelf en daarnaast zoals ik opoe zo goed ken, haar oma Marie van de Ven - van Bussel (55). Op de foto de kinderen van Jo, met kleinkinderen... 'Hil zwikske bij ulkaar"... mooie foto.
Volgens mij konden deze dames eigenlijk helemaal niet biljarten maar hun echtgenotes konden dat wel. Ik ken ze niet allemaal maar in de Hemel hadden wij vroeger wel enkele hele goeie zitten waaronder Jan Franssen en toen die verenigin 'n feestje had vroegen ze om ook 'n foto te maken van de dames. Rechts is de vrouw van Jan, Miet Franssen - van Bussel (45). Verder ken ik ook de tweede van links, de vrouw van Bert Vervoordeldonk, mevr. Vervoordeldonk - Hoebergen.
De stoere mannen van vroeger toen ze nog tieners waren. We gingen altijd zwemmem aan sluis 10, nou ja, ikke nie want ik durfde niet. Boven v.l.n.r.: Tiny van van Einden,
Frans van der Steen (84), Toon Peters en Henk Schuurman, onder links Hans Schuurman en rechts Frines Mollemans.

Opa Jan en Oma Miet Franssen op de foto met kleindochter Miranda van Lieshout, die drie jaar oud werd. Ze is de dochter van Leny Franssen getrouwd met Wim van Lieshout. Dat witte kon ik niet weghalen bij Jan z'n gezicht. Gezellig toch zo samen met opa en oma?
Zo af en toe worden ook mensen uit d'n Himmel in het zonnetje, of bloemetje gezet. Hier Henk van Heugten (80) die jarenlang lid is van NWC en een van de vaste medewerkers op het NWC-terrein.
Toen Annie en ik trouwde hadden we geen huis en mochten we voor 'n tijdje boven wonen bij mijn zus Jo Manders - Welten (57) hier links op de foto en haar man Frans Manders. Met sinterklaas in 1971 gaven we hun kinderen ook wat, links Ankie en rechts Angela, nu ook al dikke vijftigers.
De kleine Laura van den Burg (54), eentje van de tweeling, op de foto met haar tante, zuster Loise. Foto gemaakt bij van den Burg achter het huis.

Terug naar 24 augustus 1985... links, Rene van de Kerkhof ondertekende 'n contract bij Helmond Sport. Op de achtergrond Himmelnaar Piet van Lier (35) de toenmalige voorzitter van de Helmondse voetbalclub.

Nog 'n plaatje van Himmelnaar
Piet Joosten (18) van Gilde Sint Joris als vendelier bij het feest van Thomas Werts. Later zou Piet er schuin tegenover komen wonen.
Ik had deze foto nog van
Harrie van der Steen (84) toen hij in het leger zat. Hier als schutter, wie rechts naast hem zit weet ik niet, 'n dienstmaatje in ieder geval. Op 'n gegeven moment waren Harrie en zijn broer Frans tegelijk in dienst.
Cees Mulder werkte vroeger bij d'n Trico en van zijn dochter kreeg ik 'n paar geweldig mooie foto's. Een paar waar dames aan het werk zijn en mijn zusses Ellie en Jo hebben er vroeger gewerkt. Ik heb al 'n keer 'n foto geplaatst waar onze zus Ellie Welten (57) aan het werk was en tot mijn verbazing zag ik haar (volgens mij tenminste), hier ook bij zitten. De middelste rij, de vierde dame die je ziet. Ik heb haar uitvergroot erbij gezet. Ik weet bijna zeker dat ze dat is. de rest ken ik helaas niet.
In het midden links in witte kledij is pater Thomas Werts (21) die zijn eerste heilige mis had opgedragen. Veel genodigden kwamen op zijn feest, alleen ik ken ze niet maar wat me op viel was dat de heren allemaal 'n vestje droegen. Ik heb het vroeger ook een gehad, maar het is allang uit de mode.

Nog 'n oudje van mijn broier Sjaak Welten (57) met zijn, toen nog, verloofde, Riek Brouwers. Ze zijn later samen getrouwd. Ik ben niet in de kerk geweest toen want ik zat net met mijn been in de gips. Foto is van rond 1954.
Links Moeder Nella van Heugten - Verberne (37), rechts haar dochter Anneke (37) en midden haar kleinkind Emelie. Foto uit 1960.
Als ik dan zowat geen nieuwe Himmelse Platjes meer krijg, zet ik er maar eentje op van "min eige m min dchter" Nancy, gemaakt in 2021.

Ik heb nog 'n paar plaatjes van de dag dat Thomas Werts zijn eerste Heilige Mis op droeg en waar diverse verenigingen hem kwamen feliciteren zoals dat vroeger gebruikelijk was. Hier nog eentje van
Piet Joosten (18) toen hij bij het Sint Joris gilde was en de vendelier was. Belangstelling was er genoeg zoals je ziet. De foto is genomen voor de kleine huisjes waar Werts toen woonde. De foto is gemaakt in 1938. Alles is allang weer afgebroken. Veel families hadden vroeger n of meer geestelijke in de familie, raar is dat in de Hemel slechts n persoon pater is geworden en dat ook nog in 1938, later geen meer. De Hemel heeft haar naam geen eer aan gedaan...
Nog 'n keertje terug naar voor de oorlog... Gilde Sint Joris had 'n serenade gebracht aan neomist Werts. Die familie woonde hier links waar later Bert Hoefnagels kwam wonen. Links is vendelier Piet Joosten (18). De woning rechts is van Willemke Leenen.

We waren op kamp met de Kajotters in het Limburgse Nieuwenhagen, dat was in 1960. Ik, Peer Welten (57) zit hier bij de boer waar we ons kamp hadden, op de tractor.. onder 'n zoontje van hem en links is Martien Mertens. Het was 'n geweldige ervaring zo'n kamp. Maar ik had bijna niet meegekund.,.. Ik werkte bij Pietje Berkvens op de deurenfabriek en onze vakantie viel niet samen met het kamp. Ik mocht van Berkvens twee weken langer thuisblijven, bij "hoogst-grote-uitzondering", onbetaald verlof. Onze vader vond het niet goed dat ik vier weken vakantie had, die twee normale weken en die twee extra weken. Dus moest ik die twee normale weken bij Cuppens gaan werken in de houtzagerij.. Ik werd 14 dagen het knechtje van Ricus Verhees... hout stapelen buiten. Maar ik heb 'n fijne vakantie gehad, met dank aan Thieu Cuppens.

Links Siena en Graard Verdeuzeldonk (71)... wat ze moesten tekenen weet ik ook niet. Links in het hoekje zit hun kleinzoon Hans van Gaal (71a), zoon van Frans en Tonia van Gaal - Verdeuzeldonk.
Leden van de Astense Gemeenteraad aan 'n etentje met links Tinus van den Boomen (63-67).
Deze mooie had ik nog maar weet niet wie het allemaal zijn. Tweede van rechtsonder is Mietje Engelen (40), die trouwde met Jan van Heugten, en rechtsboven is Anna van Bommel (42), die trouwde met Bert Bankers.

Vakantiefoto van de drie vrienden. Links Cor Cortooms en rechrs
Frans Verdeuzeldonk (71) en onder Henk Cortenbach. Gezworen kameraden.

Ze zaten in het "hol van de kabouters", het onderstuk van de molen in de Logtenstraat waar ze hun thuis hadden. V.l.n.r.: Hanny Joosten (18), Rieky Lorant, Carla Hoes, Hanny Werts, Nora Mikkers, Marianne van Oosterhout en Annie van de Ven.

Het waren echte televisiesterren geworden,
Bert en Marie Hoefnagels (27). Hier waren ze bij de Hennie Huisman Show in de "surprise-show".

Vandaag is 'n zusje van me jarig maar ook m'n schoonzusje Lilliane Welten - Koolen, de vrouw van onze Hub. Ze is geboren in 1944 en is vandaag 77 geworden. Samen met onze Hub woont ze aan het Pastoor de Kleijnhof. Vorig jaar allebei corona overleefd, gelukkig... proficiat en net als onzen Hub, op naar de tachtig.

Links loopt vendelier Piet Joosten (18), vader van Nellie, Riet, Johanna en Ton, maar toen was hij nog 'n jonge kerel want de foto is gemaakt in 1938 voor het huis van de familie Werts toen Thomas Werts zijn eerste Heilige Mis had opgedragen. De rest ken ik niet maar die man in het zwart lijkt me Hanneske van den Eijnden uit de Bergweg.
Op de foto op de bank "oma" van Heugten (37), haar dochter Anneke Verberne - van Heugten en de kleine is Emelie Verberne, de dochter van Anneke. Foto is denk ik gemaakt bij van Heugten achter het huis, naast de villa van Leenen.

Kermisfoto uit de beginjaren 70... Rechts Bert Caris (50), links Tonny Caris - de Jonge, midden Berry en in de kinderwagen Babette Caris.

Op 6 augustus 1938 deed hij z'n eerste heilige mis, pater Emmanuel (35) uit de Hemel, zoon van Toon Werts, zijn geboortenaam was Thomas Werts (35). De andere man ken ik helaas ook niet.

Ik had dit plaatje maar zonder de tweede van rechts, Jan Bosch (41). We kennen die als de gemeentewerker uit d'n Himmel. Samen met de broers Wilbers, Harrie, Janus en Chris.

Nog uit de "vrijerstijd" Annie S;aats (20) uit d'n Himmel en haar vriend Jan van de Goor uit Someren. Plaatje is van carnaval 1970.
Toen we trouwde op 28 mei 1971, vrijdag 50 jaar geleden, regende het en we moesten onze trouwreportage nog maken... dat deden we toen maar in het klokkenmuseum dat toen nog in het gemeentehuis op zolder was... met 'n soort vlisotrap kon je er komen... geen probleem... dit is er een van de foto's van. "mrrige 50 joar geleeje".... Annie en Peer.
Mei 1958 toen deed Harrieke van Heugten de communie. Op de foto boven v.l.n.r.: ome Bert, Vader Sjef van Heugten (47) en tante Miet. Tweede rij: Mien, Wim, Joke, moeder Hanneke van Heugten en Oma. Onderaan: Martien, Jose, Bert, Jan en de communikant Harrie van Heugten (47).

Het is alweer meer als 12 jaar geleden dat Jan van Eijk en ik, Peer Welten (57) gingen optreden als muziekduo "2Old". Hier zijn we bezig bij de kampeerboerderij in Ommel van de familie Meijer. Maar ja.. "vul te veul sjouwe"...

Dit jaar wordt onze oudste zus Ellie 89 jaar... deze foto is genomen toen ze 80 jaar werd met op de foto v.l.n.r.: de vrouw van onze Frans, Gerda Welten - Janssen (53), mijn vrouw Annie Welten - Stienen, dan mijn jongere broer Frans Welten (57) en ikke, Peer Welten (57). We hebben genoten van het feest, jammer dat we geen feest konden hebben toen Ellie en Wim 60 jaar waren getrouwd door het vervelende corona.

Ons schoonzusje Lies en Herman Bosch (41) toen ze trouwde en hun bruiloft hadden bij Eijsbouts in Ommel. Lies was eerder getrouwd met onze broer Theo die in 1969 is overleden, Herman en Lies kregen samen 2 kinderen Ilse en Harm.
Mooie foto van het gezin van Heidi Kwarten - van Helmond (57). Rechts haar echtgenoot Silvio Kwarten, de zoon van Toon uit de Hoogstraat en onder de dochters, links Danique en rechts, de oudste, Mandy.

Mijn zusje Annemieke Welten (57) was hier zoals wij dat noemde, "nog mer un snotnuske", trouwens haar vriendin naast haar, Toos van Bree, ook. Het is nog uit de tijd dat er geen mobieltjes waren dus moest je je tijd anders door zien te komen. Ze waren echte vriendinnen, gingen voor elkaar door het vuur. Toos zou later in de Kleine Markstraat de Folksy Shop beginnen. Nu zijn beiden allang geen tieners meer.
De tweeling Gerda en Ricky Janssen (53), hier nog maar pas geboren, ze worden deze maand 65 jaar. Toen waren ze bij vroedvrouw Kaatje Welten in goeie handen.

Rechts op de foto is ons oud-buurmeisje uit d'n Himmel, Jo Kerstens (55), naast haar broer Jan een van de kinderen van Jan en Cisca Kerstens - van de Ven. Cisca was in het huis van haar ouders blijven wonen toen ze was getrouwd met Jan Kerstens. Jo woont in Someren en staat hier op de foto rechts met haar dochter Jolanda die naast haar staat. Links op de foto haar kleindochter Rowy en dan de jongste is Jo d'r achterkleindochtertje Millie. Vier generaties... maar Jo heeft nog meer foto's van 'n andere kleindochter, ook vier generaties maar daarover 'n andere keer meer. "schitterund ditte platje tog"? Jo heeft trouwens vier dochters en daarnaast heeft ze ook nog twee zonen. Ik was blij dat ze op onze Himmelse reunie in 2012 aanwezig was samen "m hunne Jan".

Foto uit 1972. Onze ouders, Driek en Anna Welten waren 40 jaar getrouwd en daar is dit plaatje van. V.l.n.r.: Hub Welten, ikke Peer Welten en Elly Martens - Welten (57). Wim Martens en rechts m'n jongere broer Frans Welten (57). Ik was toen bijna 'n jaar getrouwd en woonde bij m'n zusje Jo boven in Deurne in de "Houtenhoek".
Zo af en toe zijn er Himmelse mensen van vroeger die toch nog wat leuke foto's opsturen, die ik graag wil laten zien hier. Deze foto van de vier geslachten kreeg ik van mijn oud buurmeisje uit d'n Himmel, Jo Kerstens (55). Rechts "oma" Jo Kerstens, links dochter Jolanda, midden kleindochter Mandy en de kleinste is achterkleinkind Maylyn. Schn h??
In December waren ze 60 jaar getrouwd, onze zus Elly en haar man Wim. Toen waren 60 jaar voor de wet getrouwd maar voor de kerk was dat in januari 2021. Hun dochter Anita had voor 'n passende versiering gezorgd en 'n etentje thuis en wij, broers en zus met aanhang hadden 'n serenade gebracht i.v.m. corona... buiten toen het 60-jarige paar op hun balkon stond. Misschien dat we toch nog ooit echt kunnen feesten als we corona onder de knie krijgen. Dan hebben we het druk met feesten...
Elly en Wim Martens - Welten 60 jaar getrouwd... Hub en Liliane 50 jaar getrouwd en over ruim drie maanden zijn Annie en ik ook 50 jaar getrouwd. "druk druk m fiste"....

Wat waren we trots op 28 januari 1976... onze dochter Nancy Welten geboren... nu 45 jaar geleden... toen lag er 'n dik pak sneeuw, ik moest juffrouw Krieken, de verloskundige zelf ophalen, die durfde niet te rijden met haar kevertje, alles lag vol sneeuw en de wegen niet geschaafd. Waar blijft de tijd... Annie en ik kei-trots, toen en nu nog steeds en dat gaat niet over. Fijne dag Nancy, Michel, Benjamin, Ramon en Shirley.

Vandaag zou onze zwager Frans Manders 90 zijn geworden. Als je jarig bent krijg je felicitaties en dat doen wij hier ook. Fiesjat Frans namens ons allen en ik drink er vandaag 'n radlertje op... Frans zit "bove" langs ons Jo want die is er helaas ook niet meer en ze zijn samen in gezelschap van onze vader en ons moeder, onze Sjaak en Riek, Onze Theo en Lies en Herman, van Ton en van kleine Dirkje.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu